je to onaj poznati snimak kad su 'hrvatski avioni bombardirali kolonu izbjeglica'. Ali toliko precizno da je traktor na pola metra udaljenosti ostao netaknut Sad znam I jos postavili trag tenkovskih gusjenica, nek se i to nadje.
Nebitni mule jedno, vidi se da Jaro moj nemas poima o hrvtaskoj ali onaj geneski nagon te tjera da sebe i sve
okolo sebe lazes kako si velika hrvatina.
To ti je snimak od onog isto tako velikog hrvatine jaranske koji je tako veliki da mu je caca dao ime
Slobodan a vjerojatno si i ti tu nede

Ako ti nesto nije jasno odi na stranicu od Slobodana Pranjka pa pogledaj malo snimke ali ne lupaj
gluposti kao Max po diviziji

Fino slozen video ,ja sam nabrojao osam zrtava od toga 3 u uniformi . Sad ces ti reci ,ma ostalo su sakrili ,kao i onih 500 ,o cemu smo vec pricali .
Pankeru ako su za tebe ljudski lesevi ljepo slozeni te stoka koja prije klanja nije vrijedna spomena i brojanja

za mene
nije. Procitaj malo paznjivije izjavu Danskog ocevidca ali on je po obicaju bio sljep, bolje si ti izgleda vidio i bio na
25 metara razdaljine da mu kazes sta je vidio i kako da to protumaci

Fino je gledati les kako kokos ga kvoca, dok malo dalje ljudi kradu, policija sjedi vjerojatno po obicaju u autu mada sumlja
da su taj put sjedili. Prije su bili nekim drugim aktivnostima okupljeni ili mozda da pocnem o obitelji Ivelic ali nema to
smisla, kako sto nikad ni jedan panker nije promjenio svoj pogled na muziku i stav izrazavanja

vjeciti buntovnici zla