|
Sunny day
|
 |
« poslato: 01. 02. 2012. 05:20 » |
Idi gore
|
ako bosnjaci 5 do 12 i ovo ne opstruiraju jer tacni podaci im ne idu nikako u prilog
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 01. 02. 2012. 05:25 » |
Idi gore
|
Čija je ideja da se popis odloži za sledeću godinu?
Idiotizam!
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 02. 02. 2012. 09:18 » |
Idi gore
|
Čija je ideja da se popis odloži za sledeću godinu?
Idiotizam!
Slazem se. Ne treba nikako.
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 02. 02. 2012. 09:47 » |
Idi gore
|
Значи, Алијићи опет без везе протраћили свима пар година - да би налегли на руду и прихватили оно што је најнормалније било и прије пар година....
А шта ћеш...Како је за Алијиће вријеме стало у 19. вијеку - они мисле да треба да уназађују све око себе....
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
Dilajla
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 02. 02. 2012. 11:24 » |
Idi gore
|
Значи, Алијићи опет без везе протраћили свима пар година - да би налегли на руду и прихватили оно што је најнормалније било и прије пар година....
А шта ћеш...Како је за Алијиће вријеме стало у 19. вијеку - они мисле да треба да уназађују све око себе....
Jasta, tebe tako modernog i emancipovanog sto u svakoj politickoj diskusiji kacis izdaje iz 15-og vjeka, poturcavanja, konvertovanja,....  ko o cemu,...
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 02. 02. 2012. 11:57 » |
Idi gore
|
Slazem se. Ne treba nikako.
Popis je jedan od uslova za ulazak u EU. Popis stanovništva je civilizacijski čin. Normalno je da su divljaci protiv popisa.
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 02. 02. 2012. 12:11 » |
Idi gore
|
Jasta, tebe tako modernog i emancipovanog sto u svakoj politickoj diskusiji kacis izdaje iz 15-og vjeka, poturcavanja, konvertovanja,....  ko o cemu,... Ах, стари друже, па можеш ти боље од тога...него, шта има лоше у попису, па су сећијаши против пописа годинама?... Боје се нечега, а? 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 02. 02. 2012. 03:01 » |
Idi gore
|
Popis je jedan od uslova za ulazak u EU.
Popis stanovništva je civilizacijski čin. Normalno je da su divljaci protiv popisa.
Kad se priblizimo EU onda se mozemo popisati. Do tada je to samo bacanje para.
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 02. 02. 2012. 03:04 » |
Idi gore
|
Kad se priblizimo EU onda se mozemo popisati. Do tada je to samo bacanje para.
Па, наметнута БиХ је понајвеће бацање пара - то морамо укинути и свима ће нам бити боље и имаћемо више новаца и имаћемо боље животе 
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 02. 02. 2012. 03:07 » |
Idi gore
|
Па, наметнута БиХ је понајвеће бацање пара - то морамо укинути и свима ће нам бити боље и имаћемо више новаца и имаћемо боље животе  Ne trebas to meni govoriti. Ja licno ne bih imao nista protiv podjele (pod uslovom da prodje bez sukoba bilo kakve vrste). Medjutim, mislim da je to sada nemoguce te zbog toga nema potrebe bacati pare ni na popis.
|
|
|
|
|
|
Pazuzu
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 02. 02. 2012. 03:08 » |
Idi gore
|
Ne trebas to meni govoriti. Ja licno ne bih imao nista protiv podjele (pod uslovom da prodje bez sukoba bilo kakve vrste). Medjutim, mislim da je to sada nemoguce te zbog toga nema potrebe bacati pare ni na popis.
Kako nema potrebe? Pa bez popisa ne možeš ni da se približiš EU.
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 02. 02. 2012. 03:13 » |
Idi gore
|
Kako nema potrebe? Pa bez popisa ne možeš ni da se približiš EU.
Po hiljadu osnova se mi ne mozemo pribliziti EU tako da je ova skupa zahebancija potpuno nepotrebna.
|
|
|
|
|
|
Pazuzu
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 02. 02. 2012. 03:15 » |
Idi gore
|
Po hiljadu osnova se mi ne mozemo pribliziti EU tako da je ova skupa zahebancija potpuno nepotrebna.
Pa dobro, ako već ne želiš da se približavaš EU to je sasvim u redu. Mada mislim da bi popis ipak trebalo da se odradi. Ako ne zbog EU, ono bar iz zajebancije. Da vidimo koliko koga ima. 
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 02. 02. 2012. 03:19 » |
Idi gore
|
Pa dobro, ako već ne želiš da se približavaš EU to je sasvim u redu. Mada mislim da bi popis ipak trebalo da se odradi. Ako ne zbog EU, ono bar iz zajebancije. Da vidimo koliko koga ima.  Nisam kazao da ne zelim da se priblizavam EU. Ali ima bezbroj stvari potrebnijih od popisa. A raditi tako skupu stvar iz zajebancije mogu raditi samo oni koji prave autoput radi zajebancije a ne da bi ga ljudi koristili.
|
|
|
|
|
|
Pazuzu
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 02. 02. 2012. 03:30 » |
Idi gore
|
Nisam kazao da ne zelim da se priblizavam EU. Ali ima bezbroj stvari potrebnijih od popisa. A raditi tako skupu stvar iz zajebancije mogu raditi samo oni koji prave autoput radi zajebancije a ne da bi ga ljudi koristili.
Ne bih se složio s tobom da ima bezbroj stvari važnijih od popisa, kada je reč o približavanju EU. Sve te stvari su podjednako važne. A ako stvarno želiš da se približavaš EU, onda od nečega treba poći. Ja verujem da je najbolji prvi korak približavanja EU pravljenje popisa, bez obzira koliko on skup bio. Neka se ukinu 2-3 agencije na nivou BiH, i eto ti odmah sveže love za popis. Zar ne?
|
|
|
|
|
|