Probacu da objasnim.
-Ne vidim sta je smesno, u pitanju je ironija. To ti je stilska figura
http://bs.wikipedia.org/wiki/Ironija -Glava ovog coveka je,kao sto sam rekao proslog predsednika fudbalskog kluba Novi Pazar. U pitanju je Bojan Radovanovic,dakle covek je verovatno Srbin (ne razumem sta ti to sad smeta??!?)
-U svom postu koji se odnosi na moju sliku pominjes nekakve ''odrubljene srpske glave koje su odrubili mudžahedini '' , a tema je '' Novopazarci zrtvovali vola na stadionu ''
-Objasnjenje i pouka: Ovakvo zrtvovanje (primenjivano pre nove ere i u srednjem veku) znaci ubijanje radi dobitka,kakva god to vera,ideologija ili sta vec propisuje,nije preterano
meni prijatna. Da su rekli ubicemo kravu da bi je jeli,opradvano-covek koristi meso iz koga uzima proteine,ali ubicemo kravu radi visih ciljeva(ne da bi je jeli-iako mislim da je to glavni razlog-nego eto onako) uz okrenute ruke za vreme molitve je bolesno. Naravno krivac je srpska vlast,je l dozvoljava ovo. To nisu obicaji,to ne rade svi. A kada neko ubije psa PETA se prva oglasava. Uradi ovo u Nemackoj,Francuskoj ili Svedskoj (

) pa posle pricaj kako je Srbija nedemokratska sredina