Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 07:10 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Babo izlazi iz zatvora i vraća se u politiku!  (Pročitano 326 puta)
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 10.0 Firefox 10.0

« poslato: 02. 02. 2012. 07:48 »
Podeli temuIdi gore

TitleBoxSARAJEVO - Delegat u Domu naroda Federacije BiH Elvira Abdić Jelenović najavila je danas da će njen otac Fikret Abdić iz zatvora u Puli, gdje služi kaznu za ratne zločine, izaći najkasnije do 15. marta, poslije čega namjerava da se posveti "Agrokomercu".

Abdićeva je na konferenciji za novinare predstavila Aneks na Predlog za preuzimanje i obnovu "Agrokomerca" koji je u Velikoj Kladuši napravio njen otac.

"Za protekle božićne i novogodišnje praznike on je prvi put iskoristio pravo izlaska iz zatvora, šetali smo Pulom. Nakon izlaska iz zatvora, on će najprije otići u kuću u Volovskom (kod Opatije) , gdje ima prijavljeno prebivalište posljednjih 30 godina, potom bi trebalo neko vrijeme da provede u mjestu Maljevac u BiH, a kada se završi obnova njegove kuće u Velikoj Kladuši, u čemu pomažu brojni stanovnici Krajine … doći i u Velilku Kladušu", kazala je Abdićeva.

Upitana da li će se njen otac uključiti u politiku, ona je odgovorila da smatra da bi mu to bilo najbolje.

Abdićeva je rekla da je predog njenog oca za preuzimanje i obnovu "Agrokomerca" poslat na adrese više od 500 zvaničnih institucija, ali da se o njemu do sada niko nije izjasnio i da očekuje da to učini vlada.

Ona smatra da sve što do sada preduzima vlada predstavlja nastavak pljačke i da će u svemu najviše biti oštećeni deoničari koji su jedini pravi vlasnici kompanije.

"Njihov plan je da kompaniju podjele ne dva djela, da rasprodaju imovinu 'Agrokomerca' van BiH i od toga uzmu novac i podmire dugove. Sva imovina je pod hipotekom i pitanje je kako je neko mogao stavljati pod hipoteku nešto što nije njegovo. Čak planiraju i prodaju Starog grada", kazala je Abdićeva, a prenio portal Sarajevo -x.com.

Abdićeva je rekla da se iza namjere za prodaju imovine kompanije u Hrvatskoj krije i namjera da se preuzme skupocjena vila u vlasništvu "Agrokomerca".

Zbog toga je, podsjetila je ona, u ime Udruženja deoničara podnijeta tužba protiv BiH sudu u Strazburu.

Fikret Abdić zvani Babo je prije rata bio poznat kao jedan od prvih kontroverznih biznismena u BiH, izgradio je poslovno carstvo u kome je zapošljavao 15.000 ljudi, a na prvim izborima u BiH 1990. godine pojavio se kao kandidat SDA za predsjednika, uz Aliju Izetbegovića, i ostvario značajan rezultat.

Tokom rata u BiH 1993. godine osniva Autonomnu pokrajinu Zapadna Bosna i uspostavlja koaliciju s Radovanom Karadžićem i Milanom Martićem, a njegove vojne jedinice pridružuju se Vojsci Republike Srpske u opsadi Bihaćkog džepa.

I nakon rata Krajina je podijeljena na "korpusaše" (bivše pripadnike Petog korpusa i Armije BiH pod komandom Atifa Dudakovića) i "autonomaše" (bivše pripadnike Abdićeve vojske) među kojima vlada velika netrpeljivost.

Većina "autonomaša" i dalje gaji simpatije prema Abdiću kome pripremaju doček i pomažu u obnovi njegove kuće u Velikoj Kladuši.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Babo-izlazi-iz-zatvora-i-vraca-se-u-politiku-126465.html

bice veselo u tamnom vilajetu Kolo
zelengradjanin
Počasni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Firefox 3.5.19 Firefox 3.5.19

« Odgovor #1 poslato: 02. 02. 2012. 07:51 »
Podeli temuIdi gore

Citat
bice veselo u tamnom vilajetu Kolo

Kad se vrati pomisliće da je u 17 vjeku  Cheesy
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #2 poslato: 02. 02. 2012. 08:10 »
Podeli temuIdi gore

Nema vise marisanja drzavnih para sa mjenicama, i da hoce nema para..sad su veci lopovi na vlasti... Tri prsta v^s Dim
Zeljo_furesta
Elitni član
Van mreže Van mreže

Linux Linux
Browser:
Firefox 2.0.0.14 Firefox 2.0.0.14

« Odgovor #3 poslato: 03. 02. 2012. 12:45 »
Podeli temuIdi gore

Citat
Kad se vrati pomisliće da je u 17 vjeku 

to je onda odlicno  Grin bilo je to veoma ispirativno vrijeme  Cheesy
Manitu_
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 10.0 Firefox 10.0

« Odgovor #4 poslato: 03. 02. 2012. 12:54 »
Podeli temuIdi gore

to je onda odlicno  Grin bilo je to veoma ispirativno vrijeme  Cheesy

Kad Babo dojde ima da mu se zabljesti ispred ociju Smiley

Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1

« Odgovor #5 poslato: 03. 02. 2012. 02:41 »
Podeli temuIdi gore

Bice intesesantno gledati/citati kako se Mujage medjusobno svadjaju,karaju ...a po svemu sudeci opet ce i da se marisu i glavuse da lete.
Ako ako,samo tako ...nek se bagra gloze,karaju i trebe..... treba im pripomoci malkice onako susedski  Joj

Pivo i kokice Pivo i kokice Pivo i kokice

{alt}
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204

« Odgovor #6 poslato: 03. 02. 2012. 07:27 »
Podeli temuIdi gore

Хоће ли Суљкан у Бабину странку?  v^s

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
WalterWolf
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #7 poslato: 03. 02. 2012. 09:15 »
Podeli temuIdi gore

Najbolje bi mu bilo da oformi stranku u RS-u. Vidim tamo ga vole.
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 16.0.912.77 Chrome 16.0.912.77

« Odgovor #8 poslato: 03. 02. 2012. 09:31 »
Podeli temuIdi gore

Хоће ли Суљкан у Бабину странку?  v^s
Suljkan do sad samo dva puta glasao a i na referendum sam ekstra dolazio preko 2.000 kilometara prevalio samo da glasam za nezavisnu i voljenu moju BiH  Živeli Živeli

A šta se tiče babo mislim da babo neće u Kladušu a ako i dođe on je sad već jedan starac i nema više starog društva  Ne Ne Ne

Mislimda će ostati u Hrvatskoj tamo ima sve u Kladuši nema ništa  Ne Ne Ne

Tako ti biva sa onim ko sa đavlom tikve sadi  Wink
WalterWolf
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #9 poslato: 03. 02. 2012. 09:35 »
Podeli temuIdi gore

A moze i se prikljuciti Trifunovicu i Galijasevica kao ekspert za terorizam,
zelengradjanin
Počasni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #10 poslato: 03. 02. 2012. 09:42 »
Podeli temuIdi gore

U Kladuši se živi po kazni Grin
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204

« Odgovor #11 poslato: 03. 02. 2012. 09:51 »
Podeli temuIdi gore

Suljkan do sad samo dva puta glasao a i na referendum sam ekstra dolazio preko 2.000 kilometara prevalio samo da glasam za nezavisnu i voljenu moju BiH  Živeli Živeli

Ох, Суљкане, па ти си криминалац и кршилац устава што се права тиче, а што се тиче људскости - не би се баш требао поносити пљувањем по Србима и афирмацијом рата и убијања на овим просторима...
Свако ко је гласао на референдуму 1992. сноси одговорност за убијене на овим просторима ...

Citat
A šta se tiče babo mislim da babo neće u Kladušu a ako i dođe on je sad već jedan starac i nema više starog društva  Ne Ne Ne

Tako ti biva sa onim ko sa đavlom tikve sadi  Wink

Па, јес' - сам је крив што је препустио Алији демократски изабрано мјесто, знао је да ће фундаменталиста да убија све око себе, па и свој народ...

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #12 poslato: 03. 02. 2012. 10:04 »
Podeli temuIdi gore

U Kladuši se živi po kazni Grin
Po čemu to zaključuješ  Pitam se

Evo ja imam četvorosobni stan u jednoj među najrazvijenijm državama svijeta pa opet živim ovdje gdje jesam  Živeli

Opet lupaš  Sad znam Sad znam
zelengradjanin
Počasni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #13 poslato: 03. 02. 2012. 10:36 »
Podeli temuIdi gore

Po čemu to zaključuješ  Pitam se
Evo ja imam četvorosobni stan u jednoj među najrazvijenijm državama svijeta pa opet živim ovdje gdje jesam  Živeli
Opet lupaš  Sad znam Sad znam

Tebi je zajebana situacija,gdje imaš stan kurturološki i civilizacijski "stršiš",a tamo gdje
te srce vuče "živiš po kazni".Sredina te prezire jer je na tebe ljubomorna,a ti se kurčiš
jer imaš dojčland pemziju.Od dojčland penzije u dojčlandu nemaš ni za petnaest dana,
a u Kladuši je nemožeš potrošiti ni za dva meseca.Sve u svemu život po kazni.
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #14 poslato: 03. 02. 2012. 11:39 »
Podeli temuIdi gore

Tebi je zajebana situacija,gdje imaš stan kurturološki i civilizacijski "stršiš",a tamo gdje
te srce vuče "živiš po kazni".Sredina te prezire jer je na tebe ljubomorna,a ti se kurčiš
jer imaš dojčland pemziju.Od dojčland penzije u dojčlandu nemaš ni za petnaest dana,
a u Kladuši je nemožeš potrošiti ni za dva meseca.Sve u svemu život po kazni.
Joj Joj Joj Joj Joj Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha

Eto koliko si upućen  Umro od smijeha Umro od smijeha Cheesy Cheesy
Stranice: [1] 2 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 17. 05. 2012. 05:07