|
Sunny day
|
 |
« poslato: 02. 02. 2012. 07:48 » |
Idi gore
|
bice veselo u tamnom vilajetu 
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 02. 02. 2012. 07:51 » |
Idi gore
|
bice veselo u tamnom vilajetu Kolo Kad se vrati pomisliće da je u 17 vjeku 
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljo_furesta
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 03. 02. 2012. 12:45 » |
Idi gore
|
Kad se vrati pomisliće da je u 17 vjeku to je onda odlicno  bilo je to veoma ispirativno vrijeme 
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 03. 02. 2012. 12:54 » |
Idi gore
|
to je onda odlicno  bilo je to veoma ispirativno vrijeme  Kad Babo dojde ima da mu se zabljesti ispred ociju  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 03. 02. 2012. 09:15 » |
Idi gore
|
Najbolje bi mu bilo da oformi stranku u RS-u. Vidim tamo ga vole.
|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 03. 02. 2012. 09:31 » |
Idi gore
|
Хоће ли Суљкан у Бабину странку?  Suljkan do sad samo dva puta glasao a i na referendum sam ekstra dolazio preko 2.000 kilometara prevalio samo da glasam za nezavisnu i voljenu moju BiH  A šta se tiče babo mislim da babo neće u Kladušu a ako i dođe on je sad već jedan starac i nema više starog društva  Mislimda će ostati u Hrvatskoj tamo ima sve u Kladuši nema ništa  Tako ti biva sa onim ko sa đavlom tikve sadi 
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 03. 02. 2012. 09:35 » |
Idi gore
|
A moze i se prikljuciti Trifunovicu i Galijasevica kao ekspert za terorizam,
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 03. 02. 2012. 09:42 » |
Idi gore
|
Mislimda će ostati u Hrvatskoj tamo ima sve u Kladuši nema ništa  U Kladuši se živi po kazni 
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 03. 02. 2012. 09:51 » |
Idi gore
|
Suljkan do sad samo dva puta glasao a i na referendum sam ekstra dolazio preko 2.000 kilometara prevalio samo da glasam za nezavisnu i voljenu moju BiH Ох, Суљкане, па ти си криминалац и кршилац устава што се права тиче, а што се тиче људскости - не би се баш требао поносити пљувањем по Србима и афирмацијом рата и убијања на овим просторима... Свако ко је гласао на референдуму 1992. сноси одговорност за убијене на овим просторима ... A šta se tiče babo mislim da babo neće u Kladušu a ako i dođe on je sad već jedan starac i nema više starog društva  Mislimda će ostati u Hrvatskoj tamo ima sve u Kladuši nema ništa  T ako ti biva sa onim ko sa đavlom tikve sadi  Па, јес' - сам је крив што је препустио Алији демократски изабрано мјесто, знао је да ће фундаменталиста да убија све око себе, па и свој народ...
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 03. 02. 2012. 10:36 » |
Idi gore
|
Po čemu to zaključuješ  Evo ja imam četvorosobni stan u jednoj među najrazvijenijm državama svijeta pa opet živim ovdje gdje jesam  Opet lupaš  Tebi je zajebana situacija,gdje imaš stan kurturološki i civilizacijski "stršiš",a tamo gdje te srce vuče "živiš po kazni".Sredina te prezire jer je na tebe ljubomorna,a ti se kurčiš jer imaš dojčland pemziju.Od dojčland penzije u dojčlandu nemaš ni za petnaest dana, a u Kladuši je nemožeš potrošiti ni za dva meseca.Sve u svemu život po kazni.
|
|
|
|
|
|
|
|