|
Sunny day
|
 |
« poslato: 02. 02. 2012. 07:51 » |
Idi gore
|
zamisli da su njemci trazili da im saveznici plate odstetu za porusenu imovinu u ratu 
|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 02. 02. 2012. 09:23 » |
Idi gore
|
zamisli da su njemci trazili da im saveznici plate odstetu za porusenu imovinu u ratu  I ovi budale dali na sud u Banjaluci  Pa normalno ako su ti isti to i porušili pa neće ti oni dati nikakvu oštetu  Ipak su te džamije bile legitimni ciljevi a naročito u Banjaluci gdje su se vodile žestoke borbe između VRS i Mudahedina a ovi postavljali topove na munare 
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 02. 02. 2012. 09:25 » |
Idi gore
|
pa naravno grgo da su legitimni ciljevi...i tuzlanska kolona te dobrovoljacka su legitimni ciljevi bas kao i ove dzamije...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 03. 02. 2012. 02:37 » |
Idi gore
|
Tuzbe za rusenje dzamija tokom prethodnog rata su budalstinje tj.velikomuslimasnka sranja....dosduse majge su navikli da oni s stranim okupatorima sudakaju kako im se cejfne i nas Hriscane s okupatorima stalno progone presudjuju ...ali nece zadugo mamicu im okupatorsku zlocincaku....  Zamislimo se kada bi tako s tuzbama krenuli svi Srbi i hrvati za porusene crkve,manastire, crkvena dobra.....pa tuzbe za porusene u IIsr. pa tuzbe za porusene Isr.pa tuzbe za porusene u AU okupaciji pa tuzbe za porusene u starvicnih Otomankih 500g okupacije....ludo aaaaa??? pa naravno iako bi s tim tuzbama najvise Srbi se okoristili jer su definitivno najvise i bili osteceni tokom agresija,ratova i okupacija. I jos nesto siguran sam 101% cim sledeci rat zakuca i pre prvih granata dzamije u RS ce biti opet poravnate a crkve SPC u muslim federaciji takodje. Zato je jedino i najbolje resenje: granica zid minsko polje mitraljeksa gnezda,rampe i granicari na granicama izmedju RS i Musliamnije tj.granica najtvrdja izmedju vekovnih ljutih dokazanih neprijatelja . Dzamije za Hriscane Balkana su simbol svakojakog uzasnog zla,5 vekovne isalm-muslim okupacije, i nije cudo sto se Hriscanima Balkana i sirom Srbskih zemalja smrkne cim vidi dzamiju...a kada se Srbima/hrvatima smrkne ..leti raket- dzamija pod oblake
Doduse ja sam rodjen dje dzamije nema,nikada nije bilo nit' ce......hhmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 03. 02. 2012. 10:18 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by free2020 as spam! suljaga's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 03. 02. 2012. 10:37 free2020 »
|
|
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 03. 02. 2012. 10:32 » |
Idi gore
|
Stvarno ne znam šta mi je, pale mi se dž......
|
|
|
|
|
Fenix
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 04. 02. 2012. 10:41 » |
Idi gore
|
Ti možeš da se... što god hoćeš još neko vrijme, kao i taj nazovi "sud" , i tom će doći kraj, ja sam siguan u to! -Na B.Luku,nikad nije pala niti jedna granata , u blizini nikad nije bilo nikakvih sukoba ! -Sve džamije i katoličke crkve su porušene ili teško osještećene ! - Nešto takvo se nije dešavalo u tom obimu niti 30-tih godina u Njemačkoj! - Koliko crkava je porušeno u Sarajevu u isto vrijeme  ? - Na Sarajevo je ispaljivano 2-3 hiljade granata dnevno s okolnih brda i ubijeno oko 12000 građana ! Toliko samo u vezi argumentacije i činjeničnog stanja! Lažove volim denuciirati a neuke podučiti, za sreću budućih generacija , ja sam humanista!
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 04. 02. 2012. 11:23 » |
Idi gore
|
Ti možeš da se... što god hoćeš još neko vrijme, kao i taj nazovi "sud" , i tom će doći kraj, ja sam siguan u to! -Na B.Luku,nikad nije pala niti jedna granata , u blizini nikad nije bilo nikakvih sukoba ! -Sve džamije i katoličke crkve su porušene ili teško osještećene ! - Nešto takvo se nije dešavalo u tom obimu niti 30-tih godina u Njemačkoj! - Koliko crkava je porušeno u Sarajevu u isto vrijeme  ? - Na Sarajevo je ispaljivano 2-3 hiljade granata dnevno s okolnih brda i ubijeno oko 12000 građana ! Toliko samo u vezi argumentacije i činjeničnog stanja! Lažove volim denuciirati a neuke podučiti, za sreću budućih generacija , ja sam humanista! i ja volim layove poduciti pogotovu ako su bosnjacki matrixovci: http://www.mitropolija.org/genocid.phpu vecini ovih mjesta sa porusenim crkvama rata nije bilo
|
|
|
|
|
|