|
Sunny day
|
 |
« poslato: 03. 02. 2012. 08:14 » |
Idi gore
|
sta mislite o ovome?
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 03. 02. 2012. 09:13 » |
Idi gore
|
Priznale bi Republiku Srpsku i puno više od 10-ak zemalja.Mnogima je više dosta ove pat pozicije u bih.Čim stranci odu iz bih,njena sudbina je zapečaćena. Sve što se na silu drži,ne traje dugo.Tako je bilo sa Jugoslavijom,tako će bit i sa bih.Kad se jedan SSSR mogo raspast,ko je i šta je onda bih da ona neće,kap u moru.
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 03. 02. 2012. 09:16 » |
Idi gore
|
Bla .bla bla bla. Pa jarane vise je i djeci vise muka od ove price,odvojite se i onda ce te znati sigurno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 03. 02. 2012. 09:24 » |
Idi gore
|
Nezavisnost RS je već gotova stvar...
 Bih ima perspektivu ko i SFRJ i SSSR. 
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 03. 02. 2012. 09:24 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by free2020 as spam! suljaga's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 03. 02. 2012. 09:27 free2020 »
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 03. 02. 2012. 09:29 » |
Idi gore
|
Ti si iz Republike Srpske,ne sikiraj se za propalu bih. 
|
|
|
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 03. 02. 2012. 10:21 » |
Idi gore
|
Zločinci su oni koji su koristili civilne objekte u Sarajevu, iz njih dejstvovali ne samo po VRS već i po srpskim civilima. Za to 1.600 ubijene dece možeš samo da kriviš Aliju i njegove "junake", razne Cace, Juke, Ćele, Divjake i sl. Ali to nije tema. Tema je nezavisnost RS!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 03. 02. 2012. 10:57 Залутало_прасе »
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 03. 02. 2012. 10:59 » |
Idi gore
|
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
nebitno
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 03. 02. 2012. 11:32 » |
Idi gore
|
cudno je sve to. Prvo svi priznali SFRJ pa onda se neki odvojili pa onda opet ti isti priznali te odvojene drzave, sto znaci da vise ne priznaju SFRJ. I tako u krug. Sta se desava ako npr pola zemalja prizna SFRJ a pola npr Hrvatsku. Koja je to pravna situacija.
Re. RS tu postoji pravni problem, tj ako se sluzbeno raspadne BiH tada prestaje Dejton a pravno prestaju i sluzbene granice RS i FBiH. Tada smo opet na pocetku, tj. 1991 gdje ce svak da pokusa ugrabiti sto vise za sebe. Najbezbolnije bi bilo kada bi svi narodi BiH priznali eventualno raspadnutu BiH na RS i FBiH ali to se naravno nece desiti.
Problem u svakom slucaju, koji ce na kraju trebati da se rijesi da ne bude nezadovoljnih.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 03. 02. 2012. 11:34 nebitno »
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 03. 02. 2012. 11:47 » |
Idi gore
|
cudno je sve to. Prvo svi priznali SFRJ pa onda se neki odvojili pa onda opet ti isti priznali te odvojene drzave, sto znaci da vise ne priznaju SFRJ. I tako u krug. Sta se desava ako npr pola zemalja prizna SFRJ a pola npr Hrvatsku. Koja je to pravna situacija.
Re. RS tu postoji pravni problem, tj ako se sluzbeno raspadne BiH tada prestaje Dejton a pravno prestaju i sluzbene granice RS i FBiH. Tada smo opet na pocetku, tj. 1991 gdje ce svak da pokusa ugrabiti sto vise za sebe. Najbezbolnije bi bilo kada bi svi narodi BiH priznali eventualno raspadnutu BiH na RS i FBiH ali to se naravno nece desiti.
Problem u svakom slucaju, koji ce na kraju trebati da se rijesi da ne bude nezadovoljnih.
Republika Srpska bi ostala u deytonskim granicama isto ko i hrvatska u avnojevskim.Nestala je i YU,al je hrvatska ostala u avnojevskim granicama. 
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 04. 02. 2012. 07:24 » |
Idi gore
|
Citat: Re. RS tu postoji pravni problem, tj ako se sluzbeno raspadne BiH tada prestaje Dejton a pravno prestaju i sluzbene granice RS i FBiH. Ovo je isto kao kada bi ja u toku rasturanja SFRJ rekao ...nakon nestanka SFRJ vracamo se na stanje Kraljevine YU.  Pravni,moralni i svakojaki problem bio je i u rasturanju SFRJ....Vatikan,Germanija,Amerika....i njihovi trabanti gurase stvar do kraja ...ko yebe pravo,istoriju,moral,medjunarodne zakone,ugovore,povelje..........yokkkkkkk nista nije pomoglo SFRJ/Srbima da sprece.Jednostavno visa sila...da da aaaaa visa sila.interesi ...i to je to vazda bilo i bice dok je sveta i veka. U slucaju rasturanju SFRJ i Srbije i agresija na Srbski narod s obe strane Drine ...sve medj.ugovori povelje ...pa i moralne su dibidus sruseni,ukinuti syebani ...jer se nekima silama tako prohtelo jer se nekima silama interes pojavio da se to tako zlo uradi....hmmm  Sta hocu reci??? Dakle,ako neka velika sila,narocito super sila ....kao npr.Rusija odluci da ide do kraja ...i spremna da stane iza svojih interesa i spremna zrtvovati se,spremna i kaciti se ...i prizna RSrbsku ....niko tu nista nemoze ....i niko nece zbog federacijskih Mujaga da se kaci zbog tamo neke sprdacine/ Klintonove iz-drk-o-tine zvane Dejtonska Pihhh. A da je Dodik majstorski lucidno pa bogme i hrabro,hazaderski otisao u Moskvu pre 4godine tada JOS nadrkanu USA a tada JOS ekonomsko-politicki slabu Rusiju .....jes bogme Mico je BOG mu zdravlja i srece dao ucinio istorisjki korak..paaa bogme Mico ce biti sposoban i onaj finalni cilj da odradi.A Rusiji ce to biti jedna lepa prilika da se pokaze kao oporavljena super sila. Nikada se na Balkanu nista nije moglo ozbiljno zavrsiti bez Rusije.Osim fenomenalnog poteza oko Rusije Mico Dodik jos vestiji mu je potez bio oko Izraela...malesna drzava enormne snage u politici pa i ekonomiji a narocito vojne snage.ZNaju Yevreji veoma dobro bolje maltene od svih nas s Balkana ko su ,sta su i kakvi su Srbi,Muslimani i Hrvati.A Dodolov tajming s Izraelom je antologijski .....iskoristen tajming nepriajteljskih carkanja Turske i Izraela . Moje misljenje i procene su takve da ocekujem u narednih maximum 3godine da ce RS uz pomoc Rusije i Izraela,RS uspeti povratiti ono sto joj je nakon Dejtona banditski oteto svih onih 68 nadleznosti....u ovo sam siguran 99.9%.I nami Srbima RS puuuuuuuuuuuuuna kapa a Muajgama znak da od isalmbosne na celom gruntu tzv."avnoj"-evskom SR BiH,neJma nista. Jojjj kojega stravicnoga ponosa,ce biti kada Srbadija mlada ponovo pocne da poalze zakletvu za svoju otadzbinu RSrbsku,drzavna kontrola granice takodje od RS,.....paaa i one registarske tablice za motorna vozila veeeelika je stvar gospodo.Sv ece to biti vraceno akoBOGda ubrzo .. c!)A nakon toga RS krece kao simplon k svekolikom ekonomskom i svakom drugom napretku. Jos nesto,mnogo sta ce biti jasnije kada i ako Bacuske poloze cevke gasovoda "Juzni Tok" a od zamisljenoga cevovoda "Nabuko" ne bidne nista....Uz Juzni Tok bit ce vojna baza Nis aktivirana a nakon toga sledi SrboRuska vojna baza u Mahovlajnima .Rusija je povecala vojni budzet s ogromnim ciframa a jamerika otpriliki s slicnom cifrom vojni budzet smanjila.Pametnom dosta. ps Imam neke informacije da je onaj predsednik parlamenta RS jedan ogromni kapacitet koji je mozda vise nekih stvari ucinio nego Dodik.A taj SrboCrnogorac Igor Radojčić akoBOGda bice naslednik Dodika.
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 04. 02. 2012. 07:28 » |
Idi gore
|
Dakle RS su spremne priznati sledece drzave: Srbija Rusija Izrael Rumunija BeloRusija Kazahstan....nastavite... Ovo je 6 mojih najsigurnijih a vi nastavite... Srbskaaaaaaa 4 Everrrrrrrrrrrr tamni vilajet Neverrrrrrrr 
|
|
|
|
|