Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 07:51 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Novi igled portala Glas Srpske  (Pročitano 207 puta)
Luka
Administrator
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 11.0 Firefox 11.0

« poslato: 07. 02. 2012. 09:46 »
Podeli temuIdi gore

Kolege sa portala www.glassrpske.com pustile su u subotu (04.02.2012.) novi pruredjeni sajt. Osim novog izgleda tu je i novi nacin rada. Sad su poceli sa redovnim osvjezavanjem sadrzja prateci desavanja kako se dogadjaju nevezano sa stampanim izdanjem.

Ovo je pravo osvjezenje i nadam se da ce internet citacio prepoznati ovo kao novu stalnu destinaciju za redovno informisanje.

Ovo je djelo Web programera Nezavisnih novina.

Ovim vas pozivam da ocjenite rad kolege i date primjedbe.

Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN.
Sve vijesti na jednom mjestu
Pazuzu
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #1 poslato: 07. 02. 2012. 09:54 »
Podeli temuIdi gore

Kolege sa portala www.glassrpske.com pustile su u subotu (04.02.2012.) novi pruredjeni sajt. Osim novog izgleda tu je i novi nacin rada. Sad su poceli sa redovnim osvjezavanjem sadrzja prateci desavanja kako se dogadjaju nevezano sa stampanim izdanjem.

Ovo je pravo osvjezenje i nadam se da ce internet citacio prepoznati ovo kao novu stalnu destinaciju za redovno informisanje.

Ovo je djelo Web programera Nezavisnih novina.

Ovim vas pozivam da ocjenite rad kolege i date primjedbe.

Off-Topic:
Stekao sam utisak da se ti kolega baviš tehničkom stranom posla, pa me interesuje kako uspevaš da kodiraš stvari?

TitleBoxNovi igled, pruredjeni, sadrzja, citacio
   Grin Grin Grin Grin

Inače, sa zadovoljstvom ćemo pogledati novi izgled portal Glasa Srpske.
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 16.0.912.77 Chrome 16.0.912.77

« Odgovor #2 poslato: 07. 02. 2012. 11:32 »
Podeli temuIdi gore

portal odlično izgleda, mada je meni bio dobar i onaj prethodni. svaka čast za prikazani progres. predlog: ostaviti link ka forumu nezavisnih novina i na portalu glasa. bar kroz nekakav probni period.

!
Luka
Administrator
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 11.0 Firefox 11.0

« Odgovor #3 poslato: 08. 02. 2012. 11:49 »
Podeli temuIdi gore

Off-Topic:
Stekao sam utisak da se ti kolega baviš tehničkom stranom posla, pa me interesuje kako uspevaš da kodiraš stvari?

TitleBoxNovi igled, pruredjeni, sadrzja, citacio
   Grin Grin Grin Grin

Inače, sa zadovoljstvom ćemo pogledati novi izgled portal Glasa Srpske.

Ako hoces da budes dobar Web programer potrebno je da se svakodnevno usavrsavas i pratis trendove i novosti iz branse kojom se bavis.
Od tehnickih uslova, najbolje se pokazala tehnologija LAMP (Linux, Apache, MySQL i PHP) ovome bih dodao i Mongo bazu (NoSQL)
Masina na kojoj se radi i testira mora biti na Linux (Ja koristim Fedoru). Serverima na webu pristupam samo sa ove masine.
Od programa za kodiranje koristim IDE Netbeens i pomcne alate od MySQL.
Za pracenje rada web servera na Linux-u ima dobrih alata.

Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN.
Sve vijesti na jednom mjestu
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 21. 05. 2012. 05:30