Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 07:52 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Mostar ovih dana:Zapadni dio sija k'o Pariz, dok je u istočnom kao ratne '93.  (Pročitano 560 puta)
Dilajla
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #30 poslato: 09. 02. 2012. 09:01 »
Podeli temuIdi gore

Ово је чињеница!

Гдје ти ту видиш ”оправдавање Брејвика и његовог дјела”?  Ljutko Ljutko Ljutko
Na ovoj planeti se tvoje rijeci tumace kao opravdanje. Brejvik je dakle postao takav zbog 3,3% muslimana koliko ih procentualno zivi u njegovoj zemlji.
Al bitno je da sam ja lazov i kada te reskrinkam,... de mi malo o matriksu, nisi odavno,..
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 10.0 Firefox 10.0

« Odgovor #31 poslato: 09. 02. 2012. 09:14 »
Podeli temuIdi gore

Na ovoj planeti se tvoje rijeci tumace kao opravdanje. Brejvik je dakle postao takav zbog 3,3% muslimana koliko ih procentualno zivi u njegovoj zemlji.
Al bitno je da sam ja lazov i kada te reskrinkam,... de mi malo o matriksu, nisi odavno,..

ako su muslimani antifasisti sa sa ucescem od  2.5 % u partizanima zasto onda i brejvik sa vecim procentom nebi bio borac protiv islamizma Dim
Dilajla
Elitni član
Na mreži Na mreži

Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #32 poslato: 09. 02. 2012. 09:35 »
Podeli temuIdi gore

ako su muslimani antifasisti sa sa ucescem od  2.5 % u partizanima zasto onda i brejvik sa vecim procentom nebi bio borac protiv islamizma Dim
Islamizam i muslimani nije isto. A antifasizam se dokazuje danas svojim djelima i pricom a ne procjenama u istoriji. Dzaba ti dedo prvoborac, ako imas fasisticke poglede na bilo koju etnicku ili vjersku kategoriju,.

Pa tako i opravdavanju Brejvika.

Malo pitanje za prisutne,.. sta mislite dali bi se Brejvik slozio sa autorom teme i suplemenicima koji ga podrzavaju,. vezano za muslimane kao neorganizovanu rulju, zaostale, kriminalce, ljencine i kukavice. 
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #33 poslato: 09. 02. 2012. 09:49 »
Podeli temuIdi gore

Na ovoj planeti se tvoje rijeci tumace kao opravdanje.
Ајде?
Сигуран сам да нико нормалан на овој планети неће моје ријечи тумачити као ”оправдавање Брејвика и његовог дјела”!

TitleBoxBrejvik je dakle postao takav zbog 3,3% muslimana koliko ih procentualno zivi u njegovoj zemlji.
Постао је такав због исламског тероризма у цијелом свијету...

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
Dilajla
Elitni član
Na mreži Na mreži

Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #34 poslato: 09. 02. 2012. 10:10 »
Podeli temuIdi gore

Ајде?
Сигуран сам да нико нормалан на овој планети неће моје ријечи тумачити као ”оправдавање Брејвика и његовог дјела”!

TitleBoxBrejvik je dakle postao takav zbog 3,3% muslimana koliko ih procentualno zivi u njegovoj zemlji.
Постао је такав због исламског тероризма у цијелом свијету...

Paa, ne sjecam se da je ijedan medij bilo stampani, bilo elektronski, ijedan zvanicnik, institucija,...ikada iko javno izjavio,napisao, objavio,... da je Brejvik postao takav zbog muslimana i islamskih terorista. Naprotiv, mozes samo cuti i procitati u opisu njega i analizi njega da je dosao u dodir sa odredjenim organizacijama, odredjenim grupama, da su cak i tendenciozni mediji o muslimanima krivi,... ali nigdje da je postao takav zbog muslimana i islamskih terorista.
Zato sto se na ovoj planeti u ovom vijeku i u ovoj ljudsoj vrsti takva izjava tumaci kao opravdavanje.

Sto me i ne cudi od tebe i slicnih sto nalazite opravdanja za sva zla pocinjena nad nediznim muslimanima pocev od sarajevskih dzihadlija pa do istorije.

Dalje, Brejvik nije djelovao na globalnom planu, kako kazes da je ispirisana islamskim terorizmom u svijetu, on je udario na svoje sunarodnjake koji su tolerantniji od njega, i sve to usko vezano samo za svoju zemlju.

Tvoje pravo i nemas potrebe to interpretirati drugacije,... nemas potrebe mene zvati lazovom,.. ja samo citiram tvoje rijeci koje ponekad nijeces.
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Browser:

« Odgovor #35 poslato: 09. 02. 2012. 10:36 »
Podeli temuIdi gore

Paa, ne sjecam se da je ijedan medij bilo stampani, bilo elektronski, ijedan zvanicnik, institucija,...ikada iko javno izjavio,napisao, objavio,... da je Brejvik postao takav zbog muslimana i islamskih terorista. Naprotiv, mozes samo cuti i procitati u opisu njega i analizi njega da je dosao u dodir sa odredjenim organizacijama, odredjenim grupama, da su cak i tendenciozni mediji o muslimanima krivi,... ali nigdje da je postao takav zbog muslimana i islamskih terorista.
Zato sto se na ovoj planeti u ovom vijeku i u ovoj ljudsoj vrsti takva izjava tumaci kao opravdavanje.
Bla Bla Bla Bla Bla Bla
Информиши се шта је Брејвик писао па нам се опет јави!
Не можеш ми потурити (ма колико се трудио и правио блесав) ”оправдавање Брејвика и његовог дјела”!

TitleBoxDalje, Brejvik nije djelovao na globalnom planu, kako kazes da je ispirisana islamskim terorizmom u svijetu, on je udario na svoje sunarodnjake koji su tolerantniji od njega, i sve to usko vezano samo za svoju zemlju.
Ниси информисан о његовим идеолошким ставовима. Едукуј се прије него што уђеш у овакве озбиљне расправе...

TitleBoxTvoje pravo i nemas potrebe to interpretirati drugacije,... nemas potrebe mene zvati lazovom,.. ja samo citiram tvoje rijeci koje ponekad nijeces.
Покушао си да ми потуриш нешто што нисам изјавио...

Dilajla
Elitni član
Na mreži Na mreži

Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #36 poslato: 09. 02. 2012. 10:48 »
Podeli temuIdi gore

Покушао си да ми потуриш нешто што нисам изјавио...

On je postao takav zbog muslimana i islamskih terorista...

http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,9621.30.html

Napisano
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Browser:

« Odgovor #37 poslato: 09. 02. 2012. 11:17 »
Podeli temuIdi gore

Citat: free2020  10. 01. 2012. 11:01
TitleBoxOn je postao takav zbog muslimana i islamskih terorista...

Citat: Dilajla  danas u 07:59
TitleBoxi opravdavati Brejvika i njegovo djelo

Napisano Napisano Napisano

bezimeni12
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #38 poslato: 10. 02. 2012. 01:21 »
Podeli temuIdi gore

Ama neznam,... niti mi je jasna ta vasa nazovi logika. Vremenska nepogoda i paraliza saobracajnica u velikom gradu i manjem nema isti efekat, kao sto nema metar snijega i 20 cm.

Visine snijega u 7 sati, 9.02.2012: Han Pijesak 123, Sokolac 76,Srebrenica 60

Sarajevo 80,  Mostar 65,   Bihać i Tuzla 32, Zenica 27
Znalo je u Sarajevu biti i vise od 80 cm pa tramvaji nisu stajali.Nije lako zaustaviti tramvaje.
visor_sarge
Punopravni član
*
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #39 poslato: 15. 02. 2012. 01:29 »
Podeli temuIdi gore

Opa dvojica,

OOO opšte je poznato da krenete od jedne teme pa završite na drugim temama, koliko vidim i ovdje je to slucaj....
A koliko vidim uplicete se i stvari koje određuje ovaj gore i na koje niko od nas nema mogucnost da utice....

Matovilo ti ni jednom rjecu ne rece da osim istocnog dijela Mostara bez struje isto toliko koliko i Mostarci na istocnoj strani bez struje su bili i Nevesinjci....Ili da je Neum ostao bez struje odmah na pocetku i da jos uvjek nije dobio struju....

Ovo sto se desilo sa strujom je jednostavno splet nesretnih okolnosti koje su se desilo recimo i 99 kad je bio djelimicni raspad sistema u BiH, tada ni rs nije imala struju.... U nedavnim dogadjajima u TS Neum je pao portal u TS i 11 stubnih mjesta ispred TS-a, Sto se tice istocnog dijela Mostara i Nevesinja pala su dv astuba na jedno dalekovodu i jedan stub na drugo dalekovodu a koji napajaju TS Mostar 2. Inace su distributivni sistemi u Mostaru razdvojeni tj. primjerice na istom stubu se nalaze i kablovi EP HZ HB i EP BiH ali se napajaju iz razlicitih prenosnih stanica... Nazalost bez napajanja je ostala ova jedna koja napaja upravo ove dvije regije koje sam gore spomenuo...

Samo Mato, otvarat jednu ovakvu temu i nasladjivat se tudjoj muci i muci svog naroda u Nevesinju predstavlja te kao izuzetno bolesnog covjeka, i vjeruj mi nisu ovo vise 90-te.
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 03. 05. 2012. 03:47