Ајде?
Сигуран сам да нико нормалан на овој планети неће моје ријечи тумачити као ”оправдавање Брејвика и његовог дјела”!
Постао је такав због исламског тероризма у цијелом свијету...
Paa, ne sjecam se da je ijedan medij bilo stampani, bilo elektronski, ijedan zvanicnik, institucija,...ikada iko javno izjavio,napisao, objavio,... da je Brejvik postao takav
zbog muslimana i islamskih terorista. Naprotiv, mozes samo cuti i procitati u opisu njega i analizi njega da je dosao u dodir sa odredjenim organizacijama, odredjenim grupama, da su cak i tendenciozni mediji o muslimanima krivi,... ali nigdje da je postao takav
zbog muslimana i islamskih terorista.
Zato sto se na ovoj planeti u ovom vijeku i u ovoj ljudsoj vrsti takva izjava tumaci kao opravdavanje.
Sto me i ne cudi od tebe i slicnih sto nalazite opravdanja za sva zla pocinjena nad nediznim muslimanima pocev od sarajevskih dzihadlija pa do istorije.
Dalje, Brejvik nije djelovao na globalnom planu, kako kazes da je ispirisana islamskim terorizmom u svijetu, on je udario na svoje sunarodnjake koji su tolerantniji od njega, i sve to usko vezano samo za svoju zemlju.
Tvoje pravo i nemas potrebe to interpretirati drugacije,... nemas potrebe mene zvati lazovom,.. ja samo citiram tvoje rijeci koje ponekad nijeces.