Hronika

Umjes

BA

Zbog njegovog ubistva policija je u subotu uveče uhapsila I.Ž. (49), takođe iz Mišinog Hana, koji je taj dan bio s Jondžom u lovu.

Iako još nema zvaničnih potvrda, pretpostavlja se da je I.Ž. pucajući iz lovačke puške slučajno pogodio Jondžu i usmrtio ga.

Nesreća se dogodila u subotu kasno poslijepodne u šumi u zaseoku Josipovići kod Mišinog Hana. Tačne okolnosti pod kojima je Jondža ubijen još nisu poznate.

I.Ž. je nakon ubistva istražiocima rekao da je pucao iz lovačke puške misleći da vidi divljač, i da je slučajno pogodio Jondžu.

Milenko Arapović, tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva, juče nije mogao da da više informacija o ovom događaju navodeći da je u toku obdukcija tijela ubijenog i da se prikupljaju informacije s mjesta nesreće.

Naveo je da će osumnjičeni I.Ž. nakon kriminalističke obrade u policiji biti predat u nadležnost Tužilaštva, gdje će biti saslušan.

`Još nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do ubistva, tako da ne možemo ništa reći`, kazao je Arapović i dodao da će više informacija biti poznato danas kada budu prikupljeni svi detalji s terena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije