Hronika

Poginuo biciklista: Stravičan snimak nesreće u Zenici

Poginuo biciklista: Stravičan snimak nesreće u Zenici
Poginuo biciklista: Stravičan snimak nesreće u Zenici

ZENICA - U Zenici se u utorak desila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je Adisa Gačić, rođena 1980. godine u Zenici, vozilom Audi A4, švajcarskih registarskih tablica BE-352675, ubila naknadno identifikovanog biciklistu Vladimira Andrijevića (1941.).

Portal Zenica-blog.com objavio je videosnimak stavične nesreće.

Policijska uprava I Zenica u četvrtak je Kantonalnom tužilaštvu Zenica dostavila izvještaj protiv Adise Gačić, koja je uhapšena zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnom posljedicom. Nakon saslušanja u Tužilaštvu ZDK-a određen joj je pritvor.

Zanimljivo je da je Adisa 23. aprila na svojem Facebook profilu postavila svoju sliku ispod koje je napisala komentar da je "imala strašnu nesreću u Zenici". Mediji pišu kako je djevojka ludu vožnju, koja je završila kobno počela u obližnjem naselju gdje je krenula sa pretjecanjem automobila. Prvo se sumnjalo da je za upravljačem Audija bio Adisin otac. Navodno se Adisa ranije liječila od psihičkih bolesti te je bila sklona drogama.

FTV piše kako je Adisa upravljala Audijem pod velikom dozom narkotika te da se vozila više od 150 kilometara na sat u naseljenom mjestu. Od ogromnog ubrzanja dijelovi bicikla su ostali zabijeni u vjetrobransko staklo Audija.

Vezane vijesti:

Određen pritvor osumnjičenoj za stravičnu nesreću

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije