Godišnji Horoskop - 2015

Ovan

Ovnovi su znak kojem manjka strpljenja, ali u ovoj godini najveći zadatak za njih je da upravo nauče da čekaju, da izbroje do deset i da ne žure nigdje. Sve što budu htjeli na brzinu da riješe olupaće im se o glavu. Najviše odgovornosti, strpljenja će se od Vas očekivati na emotivnom planu. Vaš trud i zalaganje na poslovnom planu će Vam donijeti porast finansija i riješićete mnoga egzistencijalna pitanja. Vaš moto ove godine treba da bude: Strpljen, spašen.

Posao

Ova godina će za vas biti jedna od najznačajnijih po pitanju karijere. Posebno prvi deo godine do jula meseca ce biti obilježen raznim promenama i uslovima za napredak. Sva vaša energija će biti usmjerena ka poslu i sticanju novca. Kao veliki entuzijasti bićete otvoreni za sve nove početke i nove poslovne ponude.

Ako ulazite u partnerske poslove ili zavisite dosta od drugih u poslu, obavezno ispoštujte sve dogovore i rokove, u suprotnom vam se može izmaknuti svaki mogući uspjeh.

Od februara postoji velika mogućnost da se vratite na posao koji ste već radili ili da obnovite neke stare poslovne kontakte koje će za vas biti vrlo značajni. U tome periodu se čuvajte ogovaranja, vodite računa sta kome pričate, zato što vaše riječi mogu biti pogrešno protumačene.

Sredinom marta možete očekivati veliki novac ili povećanje prihoda. Savjetujemo vam da što više poslujete sa inostranstvom, boravak Jupitera u vašem drugom polju do juna vam daje podršku i pomoć ljudi iz inostranstva.
Tokom prve polovine godine nemojte odbijati nikakva poslovna zaduženja i obaveze koje se budu tražile od vas zato sto će one imati pozitivan uticaj na vašu karijeru i donece vam mogućnost poslovnog napretka. Od juna su moguca kraća putovanja. Juli iskoristite za odmor, najbolje bi bilo da posjetite mjesto gdje ste već boravili i odmarali. Jesen će biti mirnija od prvog dijela godine, samo u septembru obratite pažnju na finansije, mogući su neočekivani troškovi. Sam kraj godine vam donosi napredak i konačnu stabilizaciju na poslovnom planu.

Ljubav

Boravak Saturna u Vašem polju partnerstva Vas opominje da sada više nego ikad morate biti strpljivi i odgovorni što se tiče emotivnih odnosa. Zauzeti Ovnovi moraju da se čuvaju avantura, tajnih veza i ostalih iskušenja. Obzirom da će Vam u ovoj godini karijera biti na prvom mjestu, kao i egzistencijalna pitanja, potrudite se da ne zapostavite partnera. Saslušajte njegove potrebe, posvetite svaki slobodan momenat partneru, to će Vam dodatno učvrstiti odnos.

Ovo je period velikih iskušenja za vaš odnos, samo strpljenjem, odanošću i velikim osjećajem za odgovornost možete vaš odnos sačuvati od prekida i zahlađenja. Partner će od Vas zahtijevati mnogo što Vas može dodatno iritirati, ali istrajte i bićete više nego zadovoljni.

Oni Ovnovi koji ne budu ispoštovali svoju obavezu prema partneru mogu da očekuju raskid, razvod ili veće zahlađenje koje nikako nije dobro za buducnost Vaše ljubavi. Posebno velike krize u vezi možete očekivati u julu i avgustu.

Slobodni Ovnovi mogu da očekuju ulazak u sudbinsku vezu koja će se završiti brakom. Vrlo lako tu osobu mogu upoznati preko posla ili poslovnih kontakta. Ta osoba bi trebalo da izgleda starije i ozbiljnije od Vas. Ta veza će krenuti vrlo ozbiljno, možete očekivati ubrzo ulazak u bračne vode.

Krajem januara možete očekivati flert ili tajnu vezu na poslu, oprez za zauzete Ovnove, to su samo iskušenja koja Vam mogu narušiti postojeću vezu. Od aprila do avgusta ćete biti u opuštenoj komunikaciji sa osobom koja može da Vam prija i da Vas zabavlja. Iskoristite ovaj period za putovanja, zato što ćete na kracim putovanjima imati mogućnost za upoznavanje vrlo interesantnih osoba koje mogu pozitivno uticati na vaše samopouzdanje.
Najljepši period za ulazak u emotivnu vezu za Vas je septembar gdje slobodni Ovnovi mogu da se prepuste poznanstvu i brzom ulasku u vezu sa vrlo harizmatičnom osobom koja će ih osvojiti na prvi pogled. Ovnovi koji imaju porodicu mogu da rade na proširenju porodice u tom periodu.

Zdravlje

Ova godina je za Ovnove dosta iscrpljujuća. Vodite računa o imunitetu koji će biti oslabljen usljed velikih stresova na poslu. Mnogi će osjećati probleme sa varenjem, mogući su bolovi u želucu. Trebalo bi da regulišete ishranu. Obavezno se bavite nekom fizičkom aktivnošću.

Značajni datumi

Od 2. februara mogućnost tajne veze. 14.mart odličan dan za finasijske dobitke i napredak u poslu. 15.avgusta opasnost od sukoba i svađa sa partnerom. 29. oktobra opreznost u saobraćaju.