Godišnji Horoskop - 2015

Vodolija

Tokom 2012. godine možete biti primorani da mijenjate poslovne navike i lična ubjeđenja. Po prvi put ćete se naći u situaciji u kojoj ćete morati da napraviti kompromis ili da ostanete bez bilo kakvog izvora egzistencije. Od druge polovne godine ljubav ulazi u Vaš život.

Posao

Ova godina u središte pažnje donosi pitanje posla i karijere. April može biti vrijeme profesionalnog napredovanja ili promjene položaja. Odnosi sa autoritetima, u smislu vlasti, društva ili zanimanja mogu imati važnu ulogu. Ipak, mudro postupajte u izazovima u profesiji i karijeri. Sve do 17. juna moraćete da pripazite na ponašanje, planove… i da se potrudite da razradite stare ideje. Tokom juna velike і neočekivane promjene određuju materijalnu sigurnost. U ljetnjim periodima je teško da obezbijedite stabilne finansijske prilive.

Tokom septembra imate potrebu za profesionalnim mijenjanjem і za novim orijentacijama u materijalnoj sferi. Ipak, početne dobre promjene samo su privid i primijetićete da tokom ove godine, ma koliko radili, i zarađivali, novac ne ostaje u džepu, već ste čak i u dugu.

Tokom decembra dolazi period povraćaja starih dugova, a ekspanziju na materijalnom planu, možete doživjeti posredstvom imovine ili podrške drugih ljudi. To ukazuje na povoljne okolnosti koje proizilaze iz braka, putem miraza, nasledstva іli sl.

Ljubav

Tokom predstojeće godine, tražite način da ispunite svoj emotivni život, ali potrebno je da budete mnogo više otvoreniji za nove kontakte. Razgovarajte sa osobom sa kojom imate emotivnu vezu pa ćete već tokom marta uspješno pokrenuti novi ciklus u romantičnoj sferi svog života. Duh avanture će Vas ponovo obuzeti, tokom aprila, i donijeti nova emotivna zadovoljstva.

Avgust donosi krizu u odnosu sa partnerom što može ugroziti kompletnu vezu ukoliko ne reagujete na vrijeme. Bolje je da odmah kažete što Vam smeta nego da dozvolite da se problemi nagomilaju. Partneru je stalo do Vas i to će Vam reći i pokazati. Bilo bi dobro da u oktobru prepustite partneru da Vas vodi.

Novembar vraća stare emotivne probleme za koje ste mislili da su zauvijek riješeni. Partner je gotovo cijele godine težak i nemoguć, može vas optuživati za nevjerstvo ili nedovoljan angažman u zajedničkim obavezama, nedostatak inicijative, mašte pa i ljubavi.

Zdravlje

Tokom februara redovna pojava u emotivnom životu može biti pesimizam, depresija, strahovi, kao і sl. stanja.  Pored hroničnih stanja patnje і trpljenja, može doći і do zdravstvenih tegoba. Najugroženiji je stomak, mogući su problemi sa metabolizmom, kičmom, hipertenzija. Sredinom juna, moguća je pojava paradentoze, problemi sa kičmom i kostima, kao i proširene vene kod ženskih pripadnika ovog znaka.

Kako ćete tokom ljeta, poput ogledala, reflektovati uticaje iz neposredne okoline, podvrgavajući se njihovom dejstvu, komunikacija će biti određena trenutnim raspoloženjem, a intelektualne sposobnosti dijelom oslabljene djelovanjem emocija. Sve ovo, dodatno će opteretiti Vaš nervni sistem, pa se savjetuje da tokom septembra odete na duži put.

Značajni datumi

Početkom godine do 8. februara osjećaj usamljenosti, pad imuniteta, zbunjenost. Od 3. do 12. marta 2012. kreće period poslovnog preporoda.

Od 7.aprila do 25.jula ljubav kuca na Vaša vrata. Od 22.avgusta do 5. septembra mnogi planovi i nade mogu ostati nedovršeni.