Godišnji Horoskop - 2015

Blizanci

Pričljivi nemirni Blizanci u ovoj godini mogu da očekuju priliv pozitivne energije, posebno od juna mjeseca kada se Jupiter planeta sreće, blagostanja poslije 12 godina seli u Vaš znak.

U periodu će i Venera da uđe u znak Blizanaca i boraviće tu do avgusta mjeseca, što će Vam pored pozitivnog uticaja Jupitera donijeti ljepotu, šarm, nove ljubavne veze, kao i mogućnost vraćanja na neke stare veze. Mnogi Blizanci će se u ovoj godini odlučiti na sklapanje braka ili ulazak u ozbiljnu vezu koja će se završiti brakom. Sve što niste mogli da ostvarite u prethodnom periodu moći ćete mnogo lakše i sa mnogo pozitivnije energije da ostvarite u ovoj godini.

U prvoj polovini godine moguće su tenzije u kuci i porodici, zbog prelaska Marsa kroz Vaše četvrto polje, da bi istrošili ovaj aspekt, možete renovirati stan ili napraviti novi razmještaj, okrečiti zidove nekim veselim bojama.

Posao

Mnogi Blizanci će u ovoj godini razmišljati o pokretanju privatnog posla, mogući su i partnerski poslovi sa osobama iz najbliže okoline ili sa nekim od članova porodice. Ovo je godina koju ne smijete da propustite ukoliko želite da se osamostalite, zato što ćete imati mogućnosti i pomoć od ljudi od kojih niste očekivali. Ovo je povoljan momenat i  da rješavate pitanje nekretnina, ako se odlučujete na taj korak uradite to krajem juna.

Za one koji traže novi posao, imaćete više mogućnosti i ponuda za posao, posebnu u drugom dijelu godine. Može se desiti i da počnete da radite dva posla odjednom. Stabilizacija i rješenje na poslovnom planu dolazi od septembra. Kraj avgusta Vam donosi mogućnost potpisivanja dobrih ugovora i ako treba da završavate papirologiju radite to u tom periodu.

Od oktobra ćete morati ozbiljnije da shvatate sve svoje obaveze, od Vas će se zahtijevati mnogo ozbiljnosti, da ne bi izgubili posao. Mada će Vam ova godina donijeti mnogo sreće i uspjeha, ipak ovaj period posmatrajte ozbiljno, zato sto i najmanja greška na poslu može skupo da Vas košta. Takođe, razmislite u ovom ciklusu i o nekom vidu dodatnog školovanja ili usavršavanja.

Ljubav

Radoznali, pomalo neozbiljni Blizanci u ovoj godini će morati da se spreme na velike promjene u njihovom životu. Mnogi pripadnaci ovog znaka će biti suočeni sa velikom ljubavlju i biće primorani da se uozbilje i obavezu na brak i posvećenost. Slobodni Blizanci neka otvore svoje srce za novu ljubav koja kreće od jula mjeseca.

Novu ljubav ćete upoznati u velikom društvu. To je veza koja će Vam promijeniti život i sa kojom ćete poželjeti da provedete ostatak života. Oni koji se nadaju obnavljanju neke veze to mogu da očekuju od kraja maja mjeseca, ponovni susret i obnavljanje komunikacije sa starom ljubavlju donijeće Vam mnogo radosti i novi polet u Vašem životu.

Svakako u ovoj godini ne smijete da se zatvarate i povlačite, ne propuštajte šanse koje Vam se nude, slobodno fertujte, izlazite i budite otvoreni za sva nova poznanstva.

Mnogi Blizanci će se odlučiti u ovoj godini da stanu na ludi kamen. Oni koji su već u braku, mogu da rade na prinovi i stabilizaciji postojeće veze. Nemojte podlijegati iskušenjima kojih će sigurno biti, obzirom da ćete biti neodoljivi za suprotan pol, ako želite da sačuvate postojeću vezu ili brak. I najmanji flert može da Vam poljulja partnerske odnose i da donese iznenadan prekid.

Kraj jula vam donosi dosta napetosti u postojećoj vezi, izbjegavajte sukobe, partner će biti sklon eksplozivnim reakcijama i može vam prebacivati da je zapostavljen. Pazite da u tom periodu ne kažete neke nepromišljene riječi. Svakao ce boravak Jupitera u Vašem znaku da Vam donese mnoge lijepe momente kako na ljubavnom tako i na ostalim planovima. Koristite prilike koje Vam se nude i budite što više u drustvu, budite otvoreni za nove početke, putovanja…

Zdravlje

Ove godine ćete biti dobrog zdravlja, puni optimizma. Jedini problemi mogu da se jave u novembru, obratite pažnju na mokraćne kanale i bešiku, kao i donji dio abdomena. Takođe, dosta tenzije u kući može Vam praviti nervozu koja vam može praviti nesanicu. Savjet je da se potrudite da budete što manje u kući, posebno prvi dio godine.

Značajni datumi

4. juli mogućnost novog poznanstva i početak nove ljubavi. 22.avgust dobar datum za potpisivanje ugovora ili završavanje papirologije. 21. septembar mogunost lijepog susreta ili dobijanje nekog lijepe poruke.