Godišnji Horoskop - 2015

Rak

Rakovima će ova godina biti godina promjena, koje oni ne vole mnogo. Mnogi Rakovi će poželjeti da se povuku u svoju kućicu i da tamo sačekaju da prođu sve tenzije. Vaša energija će biti usmjerena na podizanje doma, sticanje sigurnosti.

Budite posvećeni partneru ako ste u braku ili vezi, partner će od vas očekivati ozbiljnost i željeće da pravi ozbiljne planove sa Vama. Ova godina će biti obilježena sa dosta putovanja i aktivnosti. Mogućnost rjesavanja bitne papirologije će Vam odnijeti dosta energije, ali ćete biti zadovoljni ishodom. Očekuju Vas promjene na poslu, koje će Vam praviti dosta stresa. Prepustite se ovom novom ciklusu u životu.

Ovo je period velikih rekonstrukcija kod Rakova, kako na emotivnom planu, tako i na poslovnom planu.

Posao

Poslovna situacija kod Vas će biti dinamicna cijele godine. Mnogi Rakovi će u ovoj godini imati potrebu za nezavisnošću u poslu i odlučiće se na privatni posao. Takođe moguće su poslovne ponude koje će više biti vezana za putovanja ili terenske poslove, nego za kancelarijske poslove. Očekuju Vas značajne promjene, uspostavljanje novih pravila, ali i mogućnost širenja posla, posebno sa inostranstvom.

Ako se bavite privatnim poslom ovo je ciklus koji Vam donosi mogućnost proširenja poslovanja ili udruživanja sa nekim od Vaših prijatelja od kojih ćete svakako imati podršku i pomoć u ovoj godini. Oslonite se na bliske prijatelje i nemojte se ustezati da zatražite pomoć ako Vam zatreba od njih, zato što od njih sada možete dobite dobre savjete i usmjerenje.

U martu Rakove će iznenaditi povećanje plate i prihoda, kao i u septembru. Krajem oktobra imate mogućnost sukoba sa pretpostavljenima, pa ćete razmišljati o promjeni posla. Ako ste privatnik u tom periodu čuvajte se zakonskih problema, sa inspekcijom ili oko zagubljene papirologije. Ovo je godina kada možete imati dosta peripetija oko papirologije zato, sve kopirajte u više primjeraka i čuvajte papire na sigurnom mjestu. Koristite prvu polovinu godine za poslovna putovanja, koja mogu da Vam budu ponuđena.

Ljubav

Zauzeti Rakovi u ovoj godini će biti skoncentrisani na rješavanje porodicnih krupnih planova. Bice skoncentrisani na porodicu i ulaganje u kuću. Mnogi Rakovi će se ove godine riješiti pitanje nekretnina. U julu nemojte sve ozbiljno shvatati, mogući su nesporazumi u komunikaciji. Krajem septembra obratite pažnju moguće su svađe oko novca, ali i ljubomorne scene. Tokom cijele godine partner će biti stabilan i pružaće Vam podršku koja Vam je neophodna.

Slobodne Rakove očekuje uzbudljiv period posebno tokom proljeća i ljeta, dobijaćete mnogo poziva za izlaske, mnogo lijepih poruka, kao i mogućnost ulaska u tajnu vezu. U tom periodu će se pojaviti mlađa osoba koja Vam može prijati i unijeti novu svježu energiju u Vaš život. Tu osobu možete upoznati tokom  kraćeg putovanja i vrlo brzo će se razviti strastven odnos, koji u početku može biti nedefinisan i biće prikriven velom tajne.
Tajnost je i poželjna od aprila do avgusta, zato što ni Vama neće biti jasno šta se dešava sa vasim emocijama. Krajem maja će Vam se javiti stara ljubav što će Vam donijeti još veći emotivni haos. Nemojte mnogo u tom ciklusu pričati o svojim emocijama, najbolje je da sve sto radite i osjećate držite u tajnosti. Od septembra se stvari razjašnjavaju kada možete da očekujete konkretizaciju veze, ali dosta strasti koja će Vam ispuniti život. Ako ne planirate trudnoću u decembru se pazite neplanirane trudnoće.

Zdravlje

Ove godine ne bi trebalo da imate neke veće zdravstvene probleme. Ono što može da Vam pravi problem će biti Vaša osjetljivost i nervoza. Obratite pažnju na fizičke povrede, udarce, padove, kao i u saobraćaju posebno prvi dio godine. Na jesen su mogući problemi sa disajnim putevima. Trebalo bi da provjerite i holesterol, mogući su problemi za žučnom kesom krajem godine.

Značajni datumi

23. februar opreznost u saobraćaju. 7. april mogućnost upoznavanja sudbinske ljubavi. 1. oktobra mogućnost povećanja prihoda ili veći dobitak.