Godišnji Horoskop - 2015

Djevica

Djevice su uglavnom suzdržane, oprezne i racionalne, međutim u prvoj polovini ove godine neće moći da kontrolišu svoju energiju i strasti kojima će biti vođene.

Ovo je period koji će Djevicama donijeti dosta aktivnosti na svim planovima, imaće osjećaj da ništa ne mogu da kontrolišu. Imaćete priliku da odete u inostranstvo koju ne bi trebalo da propustite. Imaćete mogućnost da promijenite svoje mjesto boravka i da se preselite u inostranstvo. Finansije u prvom dijelu godine neće biti na zavidnom nivou, ali moguće je da Vam pristigne novac koji ste dugo očekivali. Ova godina će Vam donijeti i dugo očekivani napredak na poslu. Prepustite se strasti i ljubavi koja može da Vam promijeni život. Device koje studiraju, ovu godinu će iskoristiti za završetak ispita koje dugo nisu mogle da okončaju.

Posao

Poslovna situacija će biti u stagnaciji do proljeća, koliko god se trudili do juna nećete moći ništa da promijenite. Imaćete dosta ambicija i željećete možda više nego što možete da postignete, pratiće Vas takmičarski duh.
Ova godina Vam donosi veliku želju da se dokažete u svim sferama, posebno da dokazete koliko vrijedite i možete. Imaćete potrebu da svima kažete sta mislite.

Nezadovoljstvo koje Vas je pratilo duže vremena, će krenuti da izlazi na površinu. Trudite se da izbjegavate sukobe na poslu, zato što možete da kažete stvari koje ne mislite i da u svojoj brzopletosti, koja nije karakteristicna za Vas, kažete stvari koje mogu da povrijede druge, a Vasu nervozu na taj način nećete moći smiriti. Bićete tvrdoglaviji nego inače i skloni impulsivnim reakcijama. Finansijski nećete biti zadovoljni, imaćete osjećaj da nikako ne možete da se pokrenete sa nule, ali već od druge polovine godine će se to promijeniti, kada Vam se na poslu pojavljuje fenomenalna šansa za napredak. Vaš trud će tada biti nagrađen i Vaši pretpostavljeni će konačno krenuti da cijene Vaš trud i zalaganje.

Ako ste privatnik u tom periodu se siri posao, pojaviće se osoba koja će željeti partnerski posao sa Vama, što Vam može donijeti olakšanje i napredak. Svaku ponudu vezanu za poslove sa strancima ili putovanja trebalo bi da iskoristite.

Krajem jula su mogući problemi sa bitnom papirologijom, sve što treba da rješavate papiroloski potrudite se da riješite prije tog perioda. Početak septembra iskoristite za odmor, putovanja. Novembar će Vas konačno obradovati porastom prihoda i povećanjem plate.

Ljubav

Od samog početka godine plivaćete u moru strasti, želje, požude. Ako ste u tajnoj vezi, vrlo je moguće da početkom godine mnoge stvari isplivaju na površinu, koja Vam u februaru može donijeti prekid veze, ali vrlo brzo ponovo vraćanje na staro. Ovo je godina kada ćete morati da se prepustite raznim avanturama što i nije loše za Vas.

Imaćete osjećaj da ne znate šta ćete sa sobom. Mart je prelijep za putovanja sa partnerom, ako ste sami iskoristite ovaj period za makar kraći put gdje možete upoznati osobu koja će jako privući svojom pozitivnom energijom, ali i intelektom i statusom. U julu su mogući nesporazumi sa partnerom, problemi u komunikaciji, koji će se razvlačiti sve do oktobra mjeseca.

Djevice koje su u stabilnim vezama i braku biće u problemu, zbog velike želje za avanturom, ali iskušenjima. Vaša energija će biti u porastu, pa ćete biti u stalnom sukobu sa sobom i svojim željama. Potrudite se da budete strpljiviji prema partneru, ali i da imate vise takta u komunikaciji. Takođe, nestabilna situacija u prvom dijelu godine može dosta uticati na Vaše odnose. Od oktobra će se finansije sređuju pa će i vaši odnosi uploviti u mirnije vode.

Slobodne Device se prepuštaju avanturama i ljubavi. Sam početak godine Vam donosi veliku ljubav sa osobom koja može da bude iz daleka. Od aprila uplovljavate u vezu sa mlađom osobom. Nemojte da Vas zbuni to što nećete moći da se odlučite i sto će kroz vas emotivni zivot prolaziti vise osoba. Ovo je period kada treba da se prepustite strastima i avanturama, koje Vam nisu toliko svojstvene.

Zdravlje

Tokom prve polovine godine moguće su jake glavobolje, nervoza, visoke temperature i upalni procesi. Čuvajte se povreda i udaraca u glavu. Metabolizam će u ovom periodu biti dobar i jak tako da ćete se brzo regenerisati. Standardni problemi sa varenjem mogu da Vas pojačano muče zbog psihičke nestabilnosti. Što više se krećite, upišite obavezno neki vid rekreacije da bi kanalisali višak energije.

Značajni datumi

1. februar mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja je vezana za inostranstvo. 13. mart odlazak u inostranstvo. 1. avgust napredak na poslu.