Godišnji Horoskop - 2015

Vaga

Ove godine će biti izražena potreba za učenjem novih stvari. Imaćete potrebu da proširite svoje horizonte, bilo bukvalno, dugim putovanjima, bilo “putovanjima iz fotelje”. Možda ćete morati da posvetite pažnju pravnim stvarima. Ova godina može donijeti interakcije sa onima koji su u vezi sa zakonom. U svakom slučaju, mnoge će se situacije raščistiti do kraja jeseni, suočićete se sa mnogim temama, i završiti godinu sa velikim životnim rasterećenjima.

Posao

Prethodna godina je donijela apsolutni kolaps na profesionalnom planu. Mnogo stresova i trpljenja. Tokom ove godine, naročito do kraja maja, vraćaće se mnoge situacije koje će ličiti na prethodnu godinu. Napor, stres, besparica, ali i stabilizacija i razrješenje od juna.

Važno je da se pozabavite svojim finansijama i tokom decembra, januara i februara ne dođete u situaciju da više trošite nego što imate. Mnogi poslovni ugovori ili planovi, ove će godine biti izloženi konstantnim promjenama i blokadama.

Od 10. juna će biti kako pravnih olakšanja tako i poslovnih ponuda koje mogu doći kroz strance. Od 17. oktobra očekujte finansijsku stabilizaciju, ali i mogućnost da „zalutate“ u profesiju koja će zahtijevati više kreativnosti, posvećenosti i humanizma.

Ljubav

Tokom 2012. godine bi najprije trebalo da raščistite sa emocijama iz prošlosti, jer Vam one stvaraju haotičnost u odnosu na eventualnu novu vezu. Sve to možete riješiti već krajem marta. Ukoliko ste sami budite na oprezu. Naredna godina će nositi mogućnost za nagle, brze, kratkotrajne veze, koje mogu imati i formu tajne. Vaša urođena taktičnost će ove godine zatajiti.

Od 21. decembra do 15. januara možete ostvariti vezu sa osobom koja će doći u Vaš život preko prijatelja. Od 9. februara do 6. marta Vas čeka pravi URAGAN na emotivnom planu. Trudite se da tada ne donosite odluke koje Vas mogu „koštati u budućnosti“.

Od druge nedjelje aprila do 8. Avgusta vrata „dobre ljubavne sreće“ se otvaraju. Iskoristite ljeto. Mnoge Vage koje su u dužim brakovima, ili vezama, ove će godine napraviti „veliko spremanje“ u svom životu. Ne, neće ovo biti dramatična godina, ali šta god da odaberete (ili koga god da odaberete), dajte sebi malo vremena.

Zdravlje

Kosti i skeletni sistem Vam mjesecima unazad pale alarm. Stari zdravstveni problemi sa kožom, zubima i urinarnim traktom se vraćaju. Imate osjećaj kao da ste „spavali u zamrzivaču“? Rješavajte zdravstvene probleme tokom zime da Vas ne sačeka jun.

Hronično nizak krvni pritisak i ove godine će biti naglašen. Neki vid trpljenja kroz familiju, dom ili briga oko kuće, doma je izvjesan u drugoj polovini jula i početkom avgusta. Stresne situacije na partnerskom planu, osjećaj da „gubite kompas“ na profesionalnom planu, kašnjenje, kočenje.... mogu „probuditi“ štitnu žlijezdu i donijeti povremene tahikardije. Samo se opustite i izbjegavajte unaprijed programirane stresne situacije. Što više boravite u prirodi i okružite se pozitivnim ljudima.

Značajni datumi

Od 24. Januara do 15.aprila kada se mnogi planovi vezani za partnerstva, finansije i potpisivanje ugovora mogu menjati i prekidati. Od 11. Novembra do 27.decembra, mnoge Vage će zauvijek promijeniti svoj stambeni prostor, odnos prema domu, roditeljima, napraviti važan preokret na poslu.