Godišnji Horoskop - 2015

Strijelac

Tokom 2012. godine možete biti obuzeti zakonskim, porodičnim ili bračnim brigama. Osjećaćete potrebu za prepirkama ili saradnjom sa drugima kako biste povratili sopstvenu ravnotežu. Ovo je pravo vrijeme da se usredsredite na umjetnost і zanatstvo, na dalje obrazovanje, ili da preduzmete neko kraće ili duže putovanje.

Posao

Tokom 2012. godine možete se naći u podređenom profesionalnom  položaju. Manje ili više, osjećaćete se robom svog posla. Sloboda izbora i djelovanja vam je ograničena, naročito od početka godine do kraja juna. Sve do treće nedjelje februara raspolagaćete ogromnom radnom energijom. Međutim, kada se radi o međuljudskim vezama ili o bavljenju stvarima koje zahtijevaju oprezniji і suptilniji pristup, onda ova dinamika і energija mogu postati kontraproduktivni.

Zbog izražene individualnosti і nezavisnosti možete doći u konflikte sa pretpostavljenima, dok prema podređenima možete ispoljiti neprimjerenu strogost. Finansije ne izostaju ni početkom godine, samo su potreba za promjenom i stresne situacije sa nadređenima aktivnije nego u drugoj polovini godine.

Do tada tranzitni Mars boravi u Vašoj desetoj kući i ukazuje na nervozu, sukobe sa autoritetima i  teškoće vezane za posao.

Od 12. jula do kraja avgusta, moguće je značajno rasterećenje i aktivnije preuzimanje planova i nada u sopstvene ruke. Tokom oktobra postaćete potpuno nezavisni od dosadašnjeg radnog mjesta i porodice.

U ovom periodu možete naglo prekinuti započete poslovne odnose ili dosadašnji porodičan život. Tokom druge polovine decembra pazite se požara u stanu i na radnom mjestu, kao i nenadanih saobraćajnih nezgoda.

Ljubav

Proteklih mjeseci ste se učaurili u zahtijevnoj emotivnoj vezi. Tokom februara potiskujete osjećanja i kompenzujete ih poslovnom preokupacijom, podređujući ih zahtjevima za statusom, čašću i autoritetom. Slobodni Strijelci, tokom aprila u kontakt stupaju na konvencionalan način i ne suviše lično.

Sa početkom ljeta vraća se i Vaš dobro poznati idealizam na emotivnom planu, duhovitost, društvenost, čak i sklonost flertovanju. Dolaskom prvih kišnih dana, tokom druge polovine septembra, osjećaćete se kao da Vam je pružena nova šansa i da srećete pravu osobu za vas. Tada, probleme može da prouzrokuje izražena sklonost ka bezuslovnom prilagođavanju. Mnogi Strijelčevi će se tokom decembra odlučivati za zajednički zivot ili tokom avgusta za brak.

Zdravlje

Generalno gledajući, ova godina može donijeti samo poboljšanje na zdravstvenom planu. Početkom godine, možete osjetiti pad imuniteta zbog preuzimanja velikog broja obaveza na ličnom i poslovnom planu. Sredinom marta, tijelo može trpjeti od prevelikog izlaganja naporima і opasnostima. Posljedice mogu biti і razne povrede na radu, povišene temperature, groznice і glavobolje.

Već od druge polovine juna, zaboravite na zdravstvene probleme bar u narednih dve godine. Budite i dalje fizički aktivni, bavite se sportom, plivajte, i jednostavno više boravite na svežem vazduhu.

Stariji Strijelčevi bi trebalo posebno da obrate pažnju na novembar, i u tom periodu redovnije kontrolišu krvne sudove i jetru.

Značajni datumi

Od 6. aprila do 17. juna progres na emotivnom planu, ekspanzija u novcu, vraćanje u ljubavni kolosek. Prijatan put. Od od 09.oktobra do 06. novembra stege, kočenja, stagnacija, nervoza. Veliki trošak. Od 19. do 27. decembra novi poslovni preokreti.