• Predizborna nepogoda

  Nihada Hasić - 02.06.2014 17:37

  Političke stranke u BiH ekonomska kriza izgleda još nije pogodila. Ako je suditi po broju zainteresovanih za učešće na predstojećim opštim izborima, stranačke kase raspolažu s dovoljno novca. Manjak je ostavljen budžetima opština, kantona i entiteta koji su bili poluprazni i prije nego što nas sredinom maja poharaše poplave i klizišta, ostavivši za sobom ruševine i planine otpada.

 • Svako ima svoju traumu (II dio)

  Denis Kuljiš - 02.06.2014 17:35

  Svjestan da gubi podršku u stranačkoj bazi, da je Slavko previše moćan u Rijeci, a riječka organizacija autonomna u odnosu na stranku, Zoki je poput vikinškog berserkera nasrnuo na najveću zvjerku koja mu se našla na putu - svojim mističnim čekičem udario je Slavka ravno među rogove.

 • Svako ima svoju traumu

  Denis Kuljiš - 01.06.2014 16:30

  Srbija je traumatizirana poplavama - shvatili su da se nacija ostvaruje po defaultu, ali državu moraš izgraditi. Sustav, robne rezerve, vojsku. Vojska nije uspomena na Kajmakčalan, čiji se vrh - to sam praktično jučer doznao - nalazi u Pionirskom parku nasred Beograda, ispred Skupštine, gdje su ga na volovima dovukli iz Grčke, jer su s te povijesne gromade na nadmorskoj visini od dvije i pol tisuće metara srpski vojvode promatrali nastupanje vojske u proboju Solunskog fronta.

 • Borčev antifudbal

  Srđan Barašin - 29.05.2014 17:02

  Poznato je da moderni fudbal više nije samo šutanje lopte u gol.

              7 

Newsletter

Registrujte se na besplatni newsletter.

Svako jutro najvažnije vijesti.

Upišite vašu e-mail adresu:

Delivered by FeedBurner

Mali oglasi

Predajte male oglase putem mobilnog telefona 065 1314! Uputstvo.