Film i serije

Da li ste spremni za povratak pravog špijunskog filma?

Da li ste spremni za povratak pravog špijunskog filma?
Foto: Ilustracija | Da li ste spremni za povratak pravog špijunskog filma?

Nakon velikog uspjeha filma „Kingsman: Tajna služba“ iz 2015. godine, koji je zaradio preko 400 miliona dolara, stiže nastavak ove urnebesne akcione komedije o britanskim špijunima, koji su dobili nevjerovatno pojačanje!‚

Majstorske izvedbe Kolina Firta i Tarona Edžertona su najjači aduti filma Kingsman: Tajna služba, ali ako tome dodamo i talente Čeninga Tejtuma, Hali Beri, Pedra Paskala, Džefa Bridžisa i Džulijen Mur, dobijamo spektakl pod nazivom Kingsman: Zlatni krug.

Među ovim velikim holivudskim imenima, našao se i muzičar Elton Džon, koji je u filmu ostvario veoma zapaženu ulogu, glumeći samog sebe. Dakle, zabava je zagarantovana!

U drugom nastavku junaci se suočavaju s novim izazovima, ali ono što smo zavoljeli u prethodnom filmu ostaje isto - odvažni likovi i inteligentni humor.

Kada njihovo sjedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića bratske špijunske agencije u SAD-u pod nazivom “Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane.

U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dvije elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobijedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja - Popi, najmoćniju žena na svijetu, koja se bavi proizvodnjom i prodajom narkotika, a živi u dalekoj džungli, izolovana od svijeta. 

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije