Film i serije

Denijel Dej Luis otkrio zašto napušta glumu

Denijel Dej Luis otkrio zašto napušta glumu
Foto: N.N. | Denijel Dej Luis otkrio zašto napušta glumu

Jedan od najboljih glumaca svih vremena i trostruki oskarovac Danijel Dej Luis, otkrio je da je odluku da se penzioniše donio tokom snimanja filma "Fantomska nit" (Phantom Thread) Pola Tomasa Andersona.

Danijel Dej Luis je u intervjuu za "W" magazin govorio o ulozi modnog kreatora Rejnoldsa Vudstoka u novom ostvarenju reditelja Pola Tomasa Andersona, prenosi CNN.

Dej Luis je toliko ušao u lik Vudstoka da je naučio da šije, vježbajući mjesecima sa šefom kostimografa u Njujorškom gradskom baletu. Glumac je otišao toliko daleko da je čak uspio i da sašije jednu Balensijaginu haljinu, koristeći svoju suprugu Rebeku Miler kao model. 

Glumac, međutim, kaže da je uronivši u Vudstokov život, uz svu dramu koju je nosio sa sobom, upao u depresiju. 

"Prije nego što je počelo snimanje, nisam ni znao da ću da prestanem da glumim. Sjećam se da smo se Pol i ja dosta smijali prije nego što smo snimili film, a onda smo prestali da se smijemo pošto nas je obojicu preplavio osjećaj tuge", objasnio je Dej Luis. 

Po njegovim riječima, to je bilo otkrovenje.

"Potpuno nas je iznenadilo: Nismo shvatili šta smo stvorili. Bilo je teško živjeti s tim, i još uvijek je", ističe Dej Luis koji je u junu iznenadio javnost objavom da se penzioniše.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije