Film i serije

Džered Leto će glumiti Hju Hefnera

Džered Leto će glumiti Hju Hefnera
Foto: Ilustracija | Džered Leto će glumiti Hju Hefnera

Džered Leto glumiće Hju Hefnera u biografskom filmu o osnivaču Playboya koji je preminuo 27. septembra u 91 godini života.

Film će režirati Bret Ratner, koji je rekao da je Leto stari prijatelj.

„Kada je čuo da ja imam autorska prava na Hefovu priču rekao je 'Želim da ga glumim. Želim da ga razumijem'. Ja zaista vjerujem da on to može jer je jedan od najvećih glumaca današnjice“, rekao je Ratner, piše hollywoodreporter.com.

Projekat je u ranom razvoju i „kuva se“ u kući Ratner's RatPac Entertainment. Režiser je postavljen još 2007. godine kada su ga trebali raditi Universal Pictures and Imagine Entertainment, a Hefa je trebao glumiti Robert Davnej Džunior.

Kada su autorska prava istekla kupio ih je producent Džeri Vejntrub (Ocean's Eleven, HBO's Westworld) iz Warner Bros-a. Nakon što je Vejntrub preminuo 2015. godine, Ratner je otkupio prava za svoju kompaniju.

“Moj cilj je da snimim film kao događaj”, rekao je tada Ratner.

U aprilu je Ratner pozvao Leta u Playboy rezidenciju na premijeru dokumantarca "American Playboy: The Hugh Hefner Story", što je ujedno bilo i obilježavanje 91. Hefnerovog rođendana.

Ratner se nadao da će ovom prilikom predstaviti Letu čovjeka kojeg će igrati na velikom ekranu, ali je Hefner tog dana bio u lošem zdravstvenom stanju pa nije primao goste. Ali Ratnera to nije zabrinulo.

„Ima dovoljno Hefnerovih snimaka da će Džerad moći dobiti sve informacije koje će mu biti potrebne“, rekao je Ratner.

On takođe planira da ponovo pokrene šou iz 1960-tih „Playboy after dark“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije