Film i serije

Džordž Martin: Umoran sam od Marvelovih negativaca

Džordž Martin: Umoran sam od Marvelovih negativaca
Džordž Martin: Umoran sam od Marvelovih negativaca

Autor “Igre prijestola” Džordž Martin, kaže kako je “u duši veliki Marvelov fan, ali da je umoran od načina na koji oni predstavljaju negativce u svojim filmovima”.

Martin važi za velikog ljubitelja Marvelovih stripova i filmova. Tim povodom, na svom blogu se nedavno osvrnuo na najnoviji proizvod iz Marvel kuhinje, film “Ant-Man”.

“U filmu “Ant-Man” vidimo dobar balans između priče, karaktera, humora i akcije. Video sam i da nekoliko recenzenata za kažu da je ovo najbolji Marvelov film do sada. Ja ne bih išao tako daleko, ali moram se složiti da je film odličan i da pored “Spajdermena” sa Tobijem Megvajerom, spada među par najboljih Marvelovih ostvarenja koje sam gledao . U stvari, ja vam baš I nisam neki subjektivan reper kada su Marvelovi filmovi u pitanju jer mi se sviđaju skoro svi. Ono što znam to je da mi se “Ant-Man” više sviđa od prvog dijela “Osvetnika”, mnogo više od drugog dijela, više od “Tora”, mnogo više od drugog i trećeg “Ajron Mena” I možda samo malčice više od prvog “Ajron Mena”.

Međutim, moram priznati da sam malo umoran od načina na koji Marvel predstavlja negativce. Nervira me što negativac gotovo uvijek ima gotovo iste moći kao heroj filma. Hulk se bori protiv Abominejšna koji je loš kao Hulk. Spajdermen vodi borbu sa Venom, Ajron Men protiv Ajronmongera, a svi su oni na sličnom nivou moći. Hoću više filmova gde pozitivci i negativci imaju potptuno drugačiju podjelu moći. To bi akciju učinilo mnogo interesantnijom” zaključuje Martin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije