Film i serije

Emir Kusturica i Monika Beluči skriveni u stadu ovaca

Emir Kusturica i Monika Beluči skriveni u stadu ovaca
Emir Kusturica i Monika Beluči skriveni u stadu ovaca

TREBINJE - Na dionici puta Trebinje - Ljubinje, u selu Dobromani, nadomak Trebinja, poznati režiser svjetskog glasa Emir Kusturica već nekoliko dana snima scene za film "Na mliječnom putu", u kome je i stado od oko 500 ovaca.

Među ovcama se, prema scenariju, kriju Monika Beluči (Mlada) i Emir Kusturica koji glumi lik Kolje, a njih dvoje zajedno bježe pred goniocima koji žele da ih ubiju.

Sa stadom, ali i vještačkim ovcama koje se mogu vidjeti pored puta, već nekoliko dana se po vrućini bore i glumci i statisti, ali budući da niko ne želi da govori o tome, uspjeli smo nezvanično saznati da je statistima rečeno da snimanje u Dobromanima završavaju u utorak i da se poslije toga ekipa seli na drugu lokaciju.

Ono što je zasad poznato je da su dvije trećine filma završene još prošle godine, ali s obzirom na to da je prošlogodišnje ljeto bilo kišovito i filmskoj ekipi nije išlo na ruku, ostao je još jedan nesnimljeni dio. Ove su godine djelimično snimane i neke ranije urađene scene za koje Kusturica, koji želi sve uraditi perfektno, smatra da mogu biti bolje.

Film bi trebalo da bude završen ove godine, a premijerno će biti prikazan na Kanskom festivalu naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije