Film i serije

Lejdi Gaga u Simsonovima

Lejdi Gaga u Simsonovima
Lejdi Gaga u Simsonovima

LOS ANĐELES - Kontroverzna pjevačica Lejdi Gaga će se pojaviti u finalnoj sezoni popularne Foksove animirane serije ''Simpsonovi'', prenose danas agencije.

Popularna pjevačica je ovu vijest objavila na društvenoj mreži ''Tviter'' na kojoj ima 23 miliona obožavatelja poznatih kao ''mali monstrumi'', a novost je propraćena i promotivnim trejlerom za epizodu.

Trejler, koji je postavljen u srijedu, prikazuje kako se Gagamanija širi Springfildom i propraćen je i pevačicinim ekcentričnim odjevnim kombinacijama, uključujući i njenu haljinu od mesa.

Beba Megi Simpson obučena je u cipele sa platformama i imitira pjevačicu.

Lejdi Gaga je posljednja poznata ličnost koja se pridružuje poznatim gostima koji su učestvovali tokom 23 godine emitovanja serije, uključujući i Elizabet Tejlor, preminulog kralja popa Majkla Džeksona, bivšeg britanskog premijera Tonija Blera i osnivača ''Vikiliksa'' Džulijana Asanža.

''Simsonove'' je kreirao Met Groning za televiziju Foks i prvi put je emitovana 1989. godine. Serija je najduži američki sitkom u SAD-u, a prikazivan je u više od 100 zemalja na 50 jezika i još uvijek privlači oko 7,7 miliona američkih gledalaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije