Film i serije

Ljubivoje Ršumović pozajmljuje glas u filmu "Mali šef"

Ljubivoje Ršumović pozajmljuje glas u filmu "Mali šef"
Ljubivoje Ršumović pozajmljuje glas u filmu "Mali šef"

Animirani film "Mali šef" biće premijerno prikazan 8. aprila u više bioskopa, a glas časovniku koji priča i daje savjete pozajmio je Ljubivoje Ršumović.

Mali šef je originalna i atraktivna komedija za sve uzraste koja nosi poruku o važnosti porodice.

Priča je ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka Tima koji je imao savršen život sve do iznenadnog dolaska njegovog malog brata koji nosi odjelo i aktovku.

Tim zbog njega kreće u misiju kako bi povratio pažnju svojih roditelja, ali ubrzo shvata da njegov brat nije baš obična beba, već uspješni biznismen kome je potrebna pomoć u borbi protiv bebinih najvećih neprijatelja - kuca.

Film je sinhronizovan na srpski, a glas glavnom junaku Malom šefu, pozajmljuje Srđan Timarov koga je studio "DreamWorks" odabrao za ovu ulogu.

Zadatak mu nije bio nimalo lak, s obzirom da je morao da zamijeni čuvenog Aleka Boldvina koji je u originalnoj postavci sinhronizovao Malog šefa.

Glas njegovom starijem bratu, Timu, pozajmio je Nikola Brun, mama i tata su Marko Marković i Ivana Knežević, dok gledaoce kroz cijeli film vodi narator Mateja Vukašinović, miljenik tinejdžera iz "Pinkovih zvezdica".

Kako Tim ima veoma bujnu maštu, vjeruje da je njegov najbolji prijatelj sat, koji priča sa njim i daje mu korisne savjete, a njemu je glas pozjamio upravo Ršumović.

Dio postavke su i mladi uticajni ljudi na društvenim mrežama, među kojima su se neki prvi put oprobali u sinhronizaciji animiranog filma.

Među učesnicima su Danilo Dabić, poznat po You Tube kanalu Zvoganj, 'jutjuberka' iz Novog Sada i autorka knjige "Moj slatki život" Marija Žeželj i tviteraš Milan Vučićević.

U sinhronizaciji se prvi put oprobala i voditeljka Rada Ðurić, a rediteljka sinhronizacije je Tea Puharić.

Lik Malog šefa je nakon pojave prvog plakata izazvao veliko interesovanje kod publike, a sinhronizovani trejler pogledalo je preko 330.000 ljudi.

Film "Mali šef" u bioskope širom Srbije stiže od 13. aprila u 2D i 3D formatima, u distribuciji "MegaKom filma".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije