Film i serije

Mila Jovovič i "Konačno poglavlje" uskoro u bioskopima (VIDEO)

Mila Jovovič i "Konačno poglavlje" uskoro u bioskopima (VIDEO)
Mila Jovovič i "Konačno poglavlje" uskoro u bioskopima (VIDEO)

Za samo nedjelju dana u bioskope u Srbiji stiže posljednji dio filmske franšize koju smo pratili punih 15 godina na bioskopskim platnima širom svijeta: "Pritajeno zlo: Konačno poglavlje", što znači da bi se uskoro ovaj film trebao pojaviti i u našim bioskopima.

Riječ je o šestom nastavku popularnog serijala snimljenog prema istoimenoj video igri koja se prvi puta pojavila 1996. godine, a koja je od tada doživjela pravu eksploziju ne samo u svijetu video igara, već i na ostalim medijima uključujući niz igranih filmova, animiranih serijala, stripova, knjiga i novela.

Glavnu ulogu u svih šest filmskih nastavaka tumači prekrasna Mila Jovović čiji će se lik Alis u posljednjem poglavlju serijala konačno obračunati sa zlokobnom korporacijom "Umbrela".

Radnja filma "Pritajeno zlo: Konačno poglavlje" nastavlja se tačno tamo gdje je prethodni film "Pritajeno zlo: Osveta“ završio.

Alis (Jovović) jedina je preživjela nakon okršaja ljudi protiv živih mrtvaca. Odlučna da jednom zauvijek zaustavi i u potpunosti uništiti korporaciju "Umbrela", Alis se vraća u Rakun Siti – mjesto gdje je njena noćna mora počela.

I dok zlokobna korporacija okuplja sve svoje snage za konačni udarac ostatku preživjelih nakon apokalipse, Alis će morati da sakupi svu svoju snagu kako bi se oduprla zlu koje prijeti da uništi čitavu planetu...

Filmski serijal Pritajeno zlo do sada je na svjetskim bioskopskim blagajnama zaradio preko milijardu dolara što ga čini jednom od najprofitabilnijih franšiza u istoriji. Prema ovoj najavi sigurno je da nas očekuje nova doza fantastičnog spektakla prepunog adrenalinske akcije i vrhunskih specijalnih efekata uz uvijek raspoloženu Milu Jovović.

Uz Milu u ostalim ulogama pojavljuju se Ali Larter, Šan Roberts, Rubi Rouz, Vilijam Levi i Ian Glen. Film je režirao obožavateljima franšize već dobro poznati Pol W. S. Anderson (reditelj prvog filma "Resident Evil“, ali i reditelj hitova "Alien protiv Predatora“, "Tri musketara“ i "Pompeja“).

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije