Film i serije

Novi Džejms Bond stiže u bioskope

Novi Džejms Bond stiže u bioskope
Novi Džejms Bond stiže u bioskope

Danijel Krejg se vraća na veliko platno u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu. Premijera filma Spektra će se održati 4. novembra samo u bioskopu "Cineplexx Ušće Shopping Center" u terminu od 20 časova.

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslaće tajnog agenta 007 u misiju u Meksiko, a potom i u Rim gdje će upoznati Luciju Skiaru, prelijepu i misterioznu udovicu poznatog kriminalca.

Bond će se infiltrirati na tajni sastanak i otkriti postojanje zlokobne organizacije poznate pod imenom Spektra. U međuvremenu u Londonu, Maks Denbih, novi direktor sektora za nacionalnu bezbjednost, istražuje Bondove ranije zadatke i traži razloge zbog čega je MI6, koga vodi M uopšte potreban. Agent 007 tajno zatraži pomoć, kako bi pronašao Medlin Svan, ćerku njegovog neprijatelja kod kojeg se nalazi trag koji vodi do otkrivanja Spektre. Kao ćerka ubice, Medlin razumije Bonda više od bilo koga drugog. Kako se on približava srcu Spektre uskoro saznaje za zastrašujuću povezanost između sebe i neprijatelja koga sve vrijeme pokušava da pronađe.

Posljednji put u ulozi Džejmsa Bonda našao se fenomenalni Danijel Krejg, dok je uloga glavnog negativca povjerena dobitniku prestižne nagrade Oskar Kristofu Valcu. Režiju potpisuje Sem Mendez, koji je bio reditelj i na prethodnom filmu iz Bond franšize, a u filmu se pojavljuju i Monika Beluči, Ralf Fajns, Naomi Haris, Endrju Skot i mnogi drugi.

(N.N/Story)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije