Film i serije

Oproštaj od Glogovca: Večna ti slava, glumčino

Oproštaj od Glogovca: Večna ti slava, glumčino
Foto: Tanjug | Oproštaj od Glogovca: Večna slava, glumčino

BEOGRAD - Mnogi prijatelji i saradnici oprostili su se od Nebojše Glogovca na društevim mrežama.

Glogovac je preminuo nakon kraće i teške bolesti u Beogradu, u svojoj 48. godini. Glumac kojeg ćemo pamtiti po brojnim pozorišnim, televizijskim i filmskim ulogama, ostavio je neizbrisiv trag u srpskoj umjetnosti.

Glumica Nataša Ninković, sa kojom se poznavao još od fakulteta i sa kojom je rame uz rame odigrao brojne uloge, diriljivo se oprostila na Facebooku, uz fotografiju scene iz filma "Klopka", u kojoj je Nebojša držu u naručju.

"Zauvek u mom srcu... S Anđelima mili moj".

Sportski komentator Aca Stojanović (Aca Informacija) od velikog glumca, podsjetivši nas na film "Nebeska udica", u kome je Glogovac imao glavnu ulogu.

Nebeska udica od danas stvarno na nebu. Otišao je Nebojša Glogovac".

 

 

Poštovaoci njegovog lika i djela na Twitteru su ostavljali poruke: "Kada ode ovakva gromada, ostane večita praznina, počivaj u miru", "Večna ti slava, glumčino"...

Sergej Trifunović je na Instagram postavio fotografiju njih dvojice iz mlađih dana, zagrljeni: "Ne znam šta bih ti rekao, što već ne znaš. Jedino što bih mogao da ti kažem je, da kad dodje moj čas, voleo bih da me ti sačekaš tamo", napisao je glumac, prenosi Mondo.rs.

 

 

Navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda oprostili su se od legende na Twitteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije