Film i serije

"Planeta majmuna: Rat" - film koji je oduševio kritičare

"Planeta majmuna: Rat" - film koji je oduševio kritičare
Foto: Ilustracija | "Planeta majmuna: Rat" - film koji je oduševio kritičare

U filmu "Planeta majmuna: Rat", trećem i posljednjem dijelu popularne blokbaster franšize, koji je sinoć stigla i u bioskope širom BiH, reditelj Met Rivs i glumačka ekipa donose bitku za prevlast između inteligentnih majmuna i ljudi.

Publika će biti svjedok ključnog trenutka, koji određuje sudbinu ljudi i čitave planete zauvijek - biće uvučena u emocionalno putovanje glavnog lika Cezara, predvodnika majmuna, koji ima za cilj da obezbjedi njegovoj zajednici novi dom, iako je rastrzan između vjerovanja u porodicu i čast, i želje za osvetom koja uznemirava njegovu dušu.

U glavnim ulogama je Vudi Harleson, Stiv Zen i Endi Serkis.

"Priča o majmunima je u uzletu još od kada je sjajni Endi Serkis preuzeo ulogu Cezara, vođe zajednice majmuna, 2011. godine. U trećem delu, Serkis - u njegovom specijalnom odjelu za snimanje - predstavlja poeziju u pokretu. Reditelj Met Rivs čini lični rat između vođe majmuna i negativca Pukovnika nevjerovatno uzbudljivim u ovom legendarnom i ambicioznom dijelu priče o majmunima,” navodi Piter Travers iz magazina Roling Stoun.

Ovaj film u banjalučkom Cineplexx Palasu možete pogledati u terminima: 12:30, 17:15, 20:00, 21:30, 22:45.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije