Film i serije

Počelo snimanje filma "Doktor Strejndž" (VIDEO)

Počelo snimanje filma "Doktor Strejndž" (VIDEO)
Počelo snimanje filma "Doktor Strejndž" (VIDEO)

Studio Marvel počeo je snimanje filma "Doktor Strejndž", u režiji Skota Deriksona. U filmu igraju Benedikt Kamberbač, Čuitel Edžiofor, Rejčel Makadams, Majkl Stulbarg, Meds Mikelsen i Tilda Svinton.

Film, koji će se pojaviti u američkim bioskopima 4. novembra naredne godine, snimaće se na raznim lokacijama u svijetu, uključujući London, Njujork, Hong Kong i Katmandu.

"Doktor Strejndž" prati priču o neurohirurgu, doktoru Stivenu Strejndžu, koji poslije užasne saobraćajne nesreće otkriva skriveni svijet magije i alternativnih dimenzija. 

To je, kako navodi srpski distributer "Taramaunt", novi film iz treće faze Marvelovog filmskog univerzuma. Cilj treće faze, tokom četiri godine i devet filmova, jeste da upozna publiku sa novim herojima i da nastavi avanture omiljenih likova.

Zasnovan na liku iz Marvelovog stripa koji se prvi put pojavio u "Čudnim pričama", u broju 110, jula 1963, "Doktor Strejndž" nastavlja avanture ispričane u filmovima "Iron Man", "Neverovatni Halk", "Iron Man 2", "Kapetan Amerika - Zimski vojnik", "Čuvari galaksije", "Osvetnici - Era Altrona", "Antmen", i novim ostvarenjima "Kapetan Amerika - Građanski rat", "Čuvari galaksije 2" i "Tor: Ragnarok".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije