Film i serije

Pogledajte kako se stvarao film "Planeta majmuna - Rat"

Pogledajte kako se stvarao film "Planeta majmuna - Rat"
Foto: Ilustracija | Pogledajte kako se stvarao film "Planeta majmuna - Rat"

”Planeta majmuna - Rat” je nastavak jednog od najuspješnijih serijala filmova koji je krenuo sa Početkom iz 2011. godine, a onda je stigla i Revolucija 2014, koja je postigla izuzetan uspjeh na bioskopskim blagajnama. Pogledajte u najnovijem video-snimku kako se stvarao ovaj film.

U trećem dijelu popularne blokbaster franšize, zajednica genetski modifikovanih majmuna koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar, ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi predvođenom nemilosrdnim Pukovnikom. Nakon nezamislivih gubitaka sa kojim se suočava zajednica majmuna, Cezar doživljava krah i oslobađa svoju mračnu stranu, što rađa želju za borbom koja će osvetiti njegovu vrstu. Naposljetku, neizbježan susret Cezara i Pukovnika dovodi do očekivanog – rata koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete.

Reditelju filma Metu Rivsu je ovo drugi nastavak „Planete majmuna“ na kome radi i kako priznaje, njegova želja i entuzijazam prema ovoj priči ne jenjavaju. Rivs je otkrio da je prije početka pisanja scenarija, pogledao sve dijelove ponovo, pogotovo film iz 1973. Bitka za Planetu majmuna, koji je bio osnova za novi nastavak.

Film će se naći u domaćim bioskopima od 13. jula 2017. godine, a u glavnim ulogama gledaćemo Vudija Harlesona, Stiva Zena i Endija Serkiza, kojeg smo pratili u posljednja dva nastavka ovog filma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije