Film i serije

Princ nije dočekao svoju epizodu u "Simpsonovima"

Princ nije dočekao svoju epizodu u "Simpsonovima"
Princ nije dočekao svoju epizodu u "Simpsonovima"

Tokom emitovanja kultne crtane serije "Simpsonovi" desetine legendarnih muzičara su dobile svoje uloge u nekoj od epizoda, međutim tvorci ove popularne serije su, nažalost, propustili priliku da se u jednoj od epizoda pojavi i nedavno preminula zvijezda Princ.

Tokom televizijske sezone 1993/94. Princ je trebalo da bude junak jedne epizode omiljenih žutih TV junaka.

Scenario za "The Prince Episode" je bio spreman, ali epizoda nikad nije bila snimljena.

Jedan od scenarista "Simpsona" objavio je tekst po kojem je pacijenat sa psihijatrijske klinike u Springfildu, Leon Kompovski, tokom boravka u klinici vjerovao da je Majkl Džekson. Ono što je interesantno je da je glas Leonu posudio Majkl Džekson lično, ali se kralj popa predstavio pod pseudonimom Džon Džej Smit.

Tokom razvoja epizode Leon biva pušten sa liječenja da bi nakon povratka u gradsku sredinu Kompovski vjerovao da je on zapravo legendarni pop pjevač Princ i uporno je pokušavao da ubijedi građane Springfilda u zabludu u koju je vjerovao.

Ovaj scenario je predstavljen Princu, međutim zvijezda nije bila oduševljena napisanim, kao ni činjenicom da njega zapravo glumi Majkl Džekson pa je tako scenario vraćen na doradu.

Drugi scenarista ove serije Konan O'Brajan je napravio doradu teksta za "The Prince Episode". U ovoj epizodi, koju je O'Brajan doradio, Liza je trebalo da osvoji karte za koncert Princa, a i njena tetka Selma upoznala bi muzičku ikonu otkrivši mu da obožava pjesmu "Under the Cherry Moon". Takođe, u ovoj epizodi Princ se zaljubljuje u Lizinu tetku Selmu i zavodi je svojim romantičnim baladama. Nezvanično nazvana "The Prince Episode", avantura Homera i ekipe trebalo je da bude dio pete sezone serije "Simpsonovi". Nažalost, to se nikad nije desilo.

Nekoliko dana nakon smrti Princa 21. aprila, jedan od tvoraca serije Al Džin objavio je na svom Twitter profilu dio scenarija koji je pisan za tu epizodu. Neke od poznatih ličnosti koje su dobile svoje epizodne uloge u ovoj seriji su članovi grupe "Rolling Stones", Deni Devito, Ringo Star, Dastin Hofman, Sting, Beri Vajt, vlasnik kompanije "Plejboj" Hju Hefner, glumac Liam Nelson, kompletna postava legendarnog benda "Ramones" i mnoge druge ličnosti šou-biznisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije