Film i serije

Salma Hajek završila u bolnici

Salma Hajek završila u bolnici
Salma Hajek završila u bolnici

Glumica je primljena u bolnicu zbog manje povrede glave koju je zadobila tokom snimanja filma "Drunk Parents". Ipak, ono što je zaokupilo pažnju javnosti je njena garderoba

Holivudska zvijezda Salma Hajek primljena je u bolnicu zbog manje povrede glave koju je zadobila tokom snimanja najnovijeg filma "Drunk Parents". Ipak, ono što je zaokupilo pažnju javnosti nije povreda 49-godišnje glumice već njena garderoba.

Slavna Meksikanka je na Instagram nalogu podijelila fotografiju na kojoj stoji između dva doktora. Ljekari su u klasičnim bijelim mantilima, dok glumica na sebi ima majicu sa slikom gornjeg dokela ženskog tokela kojem grudi prekrivaju nečije šake.

„Nažalost, moja garderoba za snimanje je bila potpuno neprikladna za bolnicu," priznala je Salma, „Hvala doktorima Fosteru i Elspermanu što su se tako dobro pobrinuli za mene. I ne brinite, nisam postala luđa nego što već jesam“.

Salma Hajek trenutno snima film Drunk Parents u kojem pored nje glume i Džo Manganijelo, Bridžet Mojnahan i Alek Boldvin. Rokeč je o komediji u kojoj roditelji pokušavaju da sakriju finansijske probleme od ćerke i prijatelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije