Film i serije

Spilberg otkrio detalje o novom nastavku Indijana Džonsa

Spilberg otkrio detalje o novom nastavku Indijana Džonsa
Foto: N.N. | Spilberg otkrio detalje o novom nastavku Indijana Džonsa

Proteklog vikenda u Londonu su dodijeljene "Racuten TV Empire" nagrade, koje britanski časopis Empajer dodjeljuje najuspješnijim filmovima u proteklih 12 mjeseci.

Slavni reditelj Stiven Spilberg osvojio je nagradu "Legend of Our Lifetime", a u govoru prilikom dodjele otkrio je kada će početi rad na novom filmu o Indijani Džonsu.

Spilberg je najavio da će snimanje petog nastavka početi u aprilu iduće godine, kao i to da će se film snimati u Velikoj Britaniji.

"Uvijek mi se isplati da dođem u Veliku Britaniju i da sarađujem sa vrlo talentovanim ljudima - od glumaca i tehničke ekipe, pa sve do vozača i prodavaca girica i krompirića. Svi oni su mi pomogli da ovdje snimim dosadašnje filmove, a vjerujem da će nastaviti da mi pomažu i kad se u aprilu 2019. godine vratim da bih snimio peti film o Indijani Džonsu", rekao je Spilberg.

Legendarni lik arheologa avanturiste ponovo će, naravno, igrati Harison Ford, bez koga je teško i zamisliti filmove o Indijani Džonsu. Ford, koji je glavni lik do sada glumio u svim nastavcima, u vrijeme snimanja novog djela imaće 76 godina.

A ni sam Spilberg nije mlađi. Uprkos tome što ima 71 godinu, legendarni reditelj ne posustaje. Njegov najnoviji SF spektakl "Readu Player One" u bioskope stiže u maju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije