Film i serije

Stajls sve bliže ulozi Džegera

Stajls sve bliže ulozi Džegera
Stajls sve bliže ulozi Džegera

Hari Stajls, britanska pop zvijezda i bivši član boj benda "One Direction", nedavno je nagovijestio da će se ostvariti u ulozi Mika Džegera u predstojećem biografskom filmu o legendarnoj grupi "The Rolling Stones".

Naime, mladi Stajls već neko vrijeme pokušava da se probije i u filmskom svijetu, a nedavno su se pojavile glasine da bi upravo on mogao da igra legendarnog frontmena "Stonesa".

Ove spekulacije dodatno je podgrijao sam pjevač, kada je nedavno gostovao u emisiji kod Grejema Nortona.

Inače, scenario za film o najpoznatijem britanskom rok bendu rađen je po knjizi Roberta Grinfilda koja se zove "Izgnanstvo u Glavnoj ulici: Sezona u paklu sa 'Rolling Stonesima'".

Menadžer mladog britanskog pjevača je istakao da Stajls u svakom slučaju ima sposobnost i talenat da igra ulogu legendarnog rokera, a to je i dokazao nedavno u emisiji "Saturday Night Live" gdje je imitirao Džegera.

Režiser najavljenog filma bi trebalo da bude Endi Godard, koji se proslavio u radu na ostvarenju "Downtown Abbey".

Radnja ovog novog biografskog filma biće smještena u 1972. godinu, kada je Mik Džeger imao 30 godina. Mladi Hari Stajls ima 22 godine, ali tvorci filma ističu da to neće prestavljati prepreku.

"Hari ima harizmu za ovu ulogu. Neodoljivo podsjeća na Mika iz mlađih dana, i zna kako se izboriti sa velikim brojem tinejdžera obožavalaca", istakao je menadžer mladog pjevača.

Premijera filma o životu članova "Rolling Stones" benda očekuje se na zimu. Ako prihvati ulogu, mladom pjevaču će ovo biti drugi film na kojem će raditi. Ranije je prihvatio ulogu u istorijskom ostvarenju "Dunkirk", čija je radnja smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata. Ovaj film će režirati Kristofer Nolan.

U međuvremenu mladi britanski pjevač je bio zauzet promocijom njegovog novog albuma.

"Vrlo sam srećan i uzbuđen zbog novog materijala. Radio sam na njemu jako dugo i naporno", istakao je Stajls.

Pjevač je priznao da mu napuštanje benda "One Direction" nije teško palo i da se nije osjećao usamljeno.

"To je bio jedan od najpopularnijih boj bendova na svijetu, ali ja se sada ne osjećam usamljeno zbog toga. Jedno je sigurno, imam mnogo više prostora u svlačionici sada kada nastupam sam", dodao je kroz šalu Stajls.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije