Film i serije

Stiže 25. nastavak filma o Džejmsu Bondu

Stiže 25. nastavak filma o Džejmsu Bondu
Foto: Ilustracija | Stiže 25. nastavak filma o Džejmsu Bondu

Slavni agent britanske tajne službe Džejms Bond ponovno će biti u akciji na velikim ekranima krajem 2019., objavljeno je na službenoj internet stranici franšize filma u ponedjeljak.

Sljedeći film o Bondu biće prikazan 8. novembra 2019. u Sjedinjenim Državama, nakon "tradicionalnog ranijeg prikazivanja u Velikoj Britaniji i ostatku svijeta", kaže se u kratkoj izjavi na službenoj stranici posvećenoj agentu 007.

Biće to 25. nastavak u seriji filmova o Džejmsu Bondu.

Na stranici se takođe navode pisci scenarija Neal Purvis i Robert Vejd i producenti Majkl Vilson i Barbara Brokoli, ali ne kaže se ko će igrati slavnog  agenta.

"Dodatni detalji u pogledu distribucije, uključujući datume međunarodnih prikazivanja, izbora glumca i reditelja, biće kasnije objavljeni", rečeno je na stranici.

Pokrenula su se nagađanja hoće li Danijel Krejg nastaviti s ulogom agenta 007 već 2015., kad je prikazan zadnji nastavak franšize. Krejg je navodno rekao da je "završio" s ulogom i da hoće krenuti dalje.

Nedavni izvještaji međutim pokazuju da će Krejg i dalje biti Bond. Njegov povratak je "gotova stvar" piše New York Times u izdanju od ponedjeljka navodeći da su "dva čovjeka o tome obaviještena".

Nakon najave filma, korisnici Facebooka iznijeli su vlastite ideje. "Ovaj put molim vas dajte nam ženskog Bonda", napisao je korisnik u povodu najave filma. "Kao Doktor Hu", dodaje korisnik, prenosi Hina.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije