Film i serije

"Štrumfovi: Skriveno selo" od 30. marta u BH kinima

"Štrumfovi: Skriveno selo" od 30. marta u BH kinima
"Štrumfovi: Skriveno selo" od 30. marta u BH kinima

Omiljeni animirani junaci vraćaju se u svojoj najvećoj avanturi do sada u potpuno animiranom filmu koji je u svojim pretpremijernim projekcijama napunio sve BH kino dvorane...

Nakon što su napunili sve kino dvorane u BiH na pretpremijernim projekcijama proteklog vikenda od 25. marta pred potpuno oduševljenim mališanima i njihovim roditeljima koji su se jednako dobro zabavljali na projekcijama animirani mega hit "Štrumfovi: Skriveno selo" kreće sa redovnim prikazivanjem u svim BH kino dvoranama od 30.marta!

Treći nastavak zaista je poseban zbog toga što je za razliku od prva dva nastavka Štrumfovi: Skriveno selo u potpunosti animiran.

Prvi "Štrumpfovi" iz 2011. te "Štrumpfovi 2" iz 2013. godine bili su polu-animirani, polu-igrani filmovi, ali se kompanija Sony Pictures za treći nastavak odlučila u potpunosti animirati film uz upotrebu najmodernije 3D tehnologije.

Radnja trećeg nastavka serijala "Štrumfovi: Skriveno selo" vrti se oko Štrumpfete koja će se uz pomoć misteriozne karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla tajanstveno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!

Novi Štrumfovi su sinhronizovani

Animirani film "Štrumfovi: Skriveno selo" u domaćim kinima biti će prikazan u sinhronizovanoj verziji, a neki od poznatih glumaca iz regiona koji su posudili glasove su Hana Hegedušić, Mladen Vasary, Ljubomir Kerekeš, Mila Elegović, Nina Kraljić, Alma Prica, Ivan Đuričić, Dragan Vujić, Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković, Bojan Perić, Đorđe Stojković, Srđan Timarov, Anđelka Prpić, Paulina Manov i mnogi drugi.

Uz vrhunsku digitalnu 3D animaciju, hrpu potpuno novih likova koje do sada nismo imali prilike vidjeti i intrigantnu radnju koja će zaokupiti sve generacije gledalaca, nesumnjivo je da se animirani super-hit "Štrumfovi: Skriveno selo" s pravom smatra najvećim filmskim hitom godine!

Animirani film "Štrumfovi: Skriveno selo" pretpremijerno u BH kina stiže od četvrtka, 30. marta u distribuciji Con film zvaničnog zastupnika studija Sony, a u projekcijama će ovog vikenda moći uživati posjetitelji multiplexa Cinema City u Sarajevu, Palas u Banjaluci, Ekran u Zenici, Cinestarima u Tuzli, Mostaru i Bihaću, Andrićgradu u Višegradu, te u kinima u Prijedoru, Trebinju, Busovači, Novom gradu.  Putem pokrenih oprema ovaj animirani mega hit obići će još 50-tak gradova u BiH.

Osvojite ulaznice za "Štrumfove: Skriveno selo"

Prvih četvoro čitalaca portala "Nezavisne.com" osvojiće po dvije ulaznice da pogledaju ovu animiranu avanturu u Multipleksu Palas. vaše je samo da do petka, 31.03. do 12 sati, pošaljete vaše podatke na mejl [email protected]. Uz ime i prezime naznačite i za koji termin želite ulaznice.

01.04.

za termin 12:00 - 2 ulaznice - 3D

za termin 14:00 - 2 ulaznice - 3D

02.04.

za termin 12:00 - 2 ulaznice - 3D

za termin 14:00 - 2 ulaznice - 3D

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije