Film i serije

"Warcraft: Početak", avantura koja puni kino-dvorane

"Warcraft: Početak", avantura koja puni kino-dvorane
"Warcraft: Početak", avantura koja puni kino-dvorane

Film "Warcraft: Početak" stigao je u kino-dvorane širom planete i donio epsku avanturu koja je zasnovana na svjetskom fenomenu i popularnoj video-igri "Warcraft".

Kako u svjetskim, tako i domaćim kino-dvoranama, ovaj film je dočekan sa oduševljenjem.

Marina Popović, portparol multipleksa "Palas" u Banjaluci, istakla je da je film banjalučka publika mogla premijerno da pogleda već u subotu, 28. maja.

"Prvobitni datum za premijeru ovog filma je bio 9. jun. Međutim, zbog jako velikog interesovanja za ovo ostvarenje, film je premijerno emitovan ranije", naglasila je Popovićeva.

Ona je dodala da je samo nekoliko kino-dvorana u BiH dobilo film prije predviđenog roka, te da se publika nije zbunila zbog ranijeg dolaska.

"Kino-sale su popunjene do posljednjeg mjesta i ljudi sa oduševljenjem čekaju svaku novu projekciju filma 'Warcraft'. Moram da dodam da je publika uglavnom muška, ali da se i nekoliko žena odlučilo da pogleda ovo ostvarenje", dodala je Popovićeva.

Popovićeva je istakla da multipleks "Palas" ovaj film emituje u četiri dnevna termina i sa jednim dodatnim tokom vikenda.

"Prajm termin u subotu je bio popunjen. Kino-sala koja broji 400 mjesta je bila ispunjena skoro do posljednjeg mjesta. Mi ćemo već od četvrtka poduplati termine", naglasila je Popovićeva.

Ona je dodala da je ovaj film tek krenuo sa emitovanjem i da očekuje dobru posjećenost i u narednim sedmicama.

Film "Warcraft: Početak" prikazuje mirno carstvo Azerota  koje stoji na ivici rata kad se civilizacija ovog carstva suoči s neustrašivom rasom osvajača - Ork ratnika, koji bježe iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svijet.

Kada se portal otvori da spoji ova dva svijeta, jedna vojska se suočava s uništenjem, a druga s nestankom.

S ove dvije zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma. Tako počinje ova spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gdje se svako bori za nešto.

Režiju filma potpisuje Dankan Džons, dok se u glavnim ulogama nalaze Travis Fimel, Paula Paton, Ben Foster i Dominik Kuper.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije