Film i serije

Zvijezda serije "Stranger Things" sprema se za još jednu veliku ulogu

Zvijezda serije "Stranger Things" sprema se za još jednu veliku ulogu
Foto: N.N. | Zvijezda serije "Stranger Things" sprema se za još jednu veliku ulogu

Mlada glumačka zvijezda Mili Bobi Braun, protagonistkinja serije "Stranger Things", dobila je još jednu veliku ulogu koja će joj sigurno donijeti još veću slavu. Riječ je o filmskom serijalu zasnovanom na romanima "Enola Holmes Mysteries".

Dok se priprema za treću sezonu popularne serije, 13-godišnjakinja je potpisala ugovor s produkcijskom kućom Legendary Entertainment, prema kojem će igrati glavnu ulogu u adaptaciji serije romana spisateljice Nensi Springer.

Radnja nove serije donosi priču o 14-godišnjoj sestri pozatog detektiva Šerloka Holmsa, Enoli Holms, koja istražuje nekoliko slučajeva nestalih osoba, uključujući i nestanak njene majke. Međutim, mlada zvijezda ne samo da će glumiti u seriji, već će biti i dio produkcije.

Osim glavne uloge u "Enola Holmes Mysteries", Mili ćemo sledeće godine imati priliku da gledamo i u "Godzilla: King of Monsters".

Mili je mlada nada kojoj kritičari predviđaju uspješnu budućnost. Već sada vrijedi oko tri miliona dolara po filmu, a ova svota bi trebalo da se poveća kad napuni 16 godina.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije