Čuveni srpski reditelj pretučen "jer je imao dobar kaput"

Čuveni srpski reditelj i scenarista Dušan Jelić, po čijem je scenariju snimljen kultni film "Ni na nebu ni na zemlji", teško je povrijeđen nakon što su ga u nedjelju ...

'Crni panter' petu nedjelju zaredom na vrhu liste

Film "Crni Panter" režisera Rajana Kuglera prvi je film od "Avatara" iz 2009. godine koji je pet nedelja zaredom uspio da se održi na vrhu liste po bioskopskoj zaradi.

Film sedmice: "You were never really here"

Lin Remzi je ime koje ste do sada već morali čuti. Čuti i zapamtiti. U pitanju je rediteljka škotskog porijekla i istančanog ukusa. Nakon 2011. godine, kada je svijetu ...

Snimljeni finalni kadrovi filma "Zvornik, to je moj grad"

ZVORNIK - U Zvorniku su danas na starom mostu Aleksandra Karađorđevića snimljeni finalni kadrovi art-dokumentarnog filma "Zvornik, to je moj grad", čime je i zvanično ...

Rođena Tuzlanka u nastavku filma 'Djevojka s tetovažom zmaja'

Australijska zvijezda porijeklom iz BiH Andreja Pejić, koja je bila najpoznatiji androgeni model, glumiće u filmu "The Girl in the Spider's Web".

Objavljena uklonjena scena iz "Posljednjeg džedaja" sa Tomom Hardijem

Izbrisana scena sa kameo ulogom Toma Hardija, iz filma "Ratovi zvijezda: Poslednji džedaj", nedavno je osvanula na internetu.

Pogledajte drugi trejler za jedan od najiščekivanijih filmova u 2018.

Danas je objavljen drugi zvanični trejler za film "Avengers: Infinity War", koji je za nekoliko sati pogledalo više od pola miliona ljudi.

Međunarodna premijera filma "Ederlezi rising" u Briselu

Srpski film "Ederlezi rising" reditelja Lazara Bodrože imaće međunarodnu premijeru 11. aprila na 37. Međunarodnom festivalu u Briselu, najavio je Filmski centar Srbije.