Festival srpskog filma u Čikagu

Sedam ostvarenja srpske kinematografije biće prikazano na Srpskom filmskom festivalu u Čikagu, koji je u petak počeo u AMC teatru, u čikaškom naselju Rozmont.

Kevin Hart odustao od uloge domaćina na dodjeli Oskara

Američki komičar Kevin Hart izjavio je danas da neće voditi dodjelu Oskara, nakon protesta zbog njegovih ranijih homofobičnih izjava na Tviteru.

Stigao je prvi trejler za nove "Osvetnike"

Fanovi Marvela kliču danas sa oduševljenjem, jer smo napokon dobili trejler za sljedeći nastavak "Osvetnika", filmske priče o superherojima, a ovaj dio zvaće se Endgame (Kraj ...

"Dizni" snima rimejk filma "101 dalmatinac"

Američka glumica Ema Ston (30) potvrdila je da će igrati zlicu Kruelu de Vil u novom "Diznijevom" filmu, koji će režirati Krejg Gilespi.

Premijera kratkog igranog filma "Ekskurzija" 13. decembra

BANJALUKA - Premijera kratkog igranog filma "Ekskurzija", u produkciji banjalučkog Gradskog pozorišta "Jazavac", biće održana u ovom gradu u četvrtak, 13. decembra, najavili ...

Stigle nominacije za "Zlatni globus"

Nominacije za "Zlatni globus" 2019. godine objavljene su danas u Los Anđelesu, a dodjela nagrada zakazana je za 6. januar.

"Južni vetar" u bioskopima širom Hrvatske i Slovenije

BEOGRAD - Najgledaniji srpski blokbaster koji je do sada pogledalo više od 650.000 gledalaca, počeće 13. decembra sa prikazivanjem širom Hrvatske, a od 27. decembra film će ...

Najveća bitka osme sezone "Igre prijestolja" oduševiće publiku

Već predugo fanovi željno iščekuju dolazak osme i finalne sezone serije "Igra prijestolja" koja će se smilovati da dođe na naše male ekrane u aprilu 2019. godine.