Stiže nastavak kultne komedije iz devedesetih

Film "Četiri vjenčanja i sahrana" vinuo je među zvijezde Hjua Granta i bio inspiracija mnogim rediteljima romantičnih komedija.

47. FEST u "Palasu"

Najzapaženiji filmovi sa 47. Međunarodnog filmskog festivala FEST našli su se ove godine na repertoaru "Cineplexxa Palas", što je za svaku pohvalu. Upravo zato, ovaj tekst ...

Premijera drame "Černobilj" 6. maja

Nova istorijska drama "Černobilj" imaće 6. maja svoju premijeru na kanalu HBO. Pet epizoda ove miniserije biće posvećeno katastrofi koja se dogodila u nuklearnoj elektrani u ...

Film "Granice kiše" dobio drugu nagradu u Bergamu

Film "Granice kiše" Vlastimira Sudara i Nikole Mijovića osvojio je drugu nagradu za najbolji film u glavnom takmičarskom programu na 37. Međunarodnom filmskom festivalu u ...

"Balkanska međa" rasplakala moskovsku publiku

Film "Balkanska međa" u utorak naveče je premijerno prikazan u Moskvi, na svečanoj premijeri pred više od 2000 gledalaca u dve pune dvorane.

Evo zašto Kluni neće biti novi agent 007

I dalje se ne zna ko će biti novi Džejms Bond, ali ono što je sigurno, to neće biti slavni holivudski glumac Džordž Kluni.

Film Los Bando uz nastup prvog dječjeg rokenrol hora

U "Sinepleksu" (Ušće) sutra će biti organizovana specijalna projekcija filma "Los Bando" uz nastup prvog dječjeg rok hora u Srbiji "RocHoir".

Objavljen trejler za Avangers:Endgame

Ove godine svijet iščekuje spektakl kojim će biti zaokružena trinaestogodišnja filmska epopeja o Marvelovim superjunacima, Avengersima!