Književnost

"Glas Srpske" :Zahvalnice Gradu Banjaluka za podršku Sajmu knjige

"Glas Srpske" :Zahvalnice Gradu Banjaluka za podršku Sajmu knjige
"Glas Srpske" :Zahvalnice Gradu Banjaluka za podršku Sajmu knjige

BANJALUKA - Grad na Vrbasu teži da bude sajamski grad, a tome mnogo doprinosi i "Glasov" sajam knjige. To je odlična prilika da se građani druže s knjigom. Ovo je univerzitetski grad, te je i iz tog razloga značajno da svi studenti i učenici dođu u dodir s knjigama, rekao je šef Odsjeka za obrazovanje, zdravstvo i socijalnu zaštitu Milenko Malinović, koji je u ime gradonačelnika Banjaluke Slobodana Gavranovića primio zahvalnicu dnevnog lista "Glas Srpske".

Zahvalnice za pomoć pri organizaciji 20. sajma knjige u Banjaluci direktor "Glasa" Boris Dmitrašinović dodijelio je gradonačelniku Banjaluke Slobodanu Gavranoviću i načelniku Odjeljenja za društvene djelatnosti grada Radenku Ðurici.

Ðurica je rekao da je Sajam knjige važna manifestacija u regionalnom smislu, što potvrđuje i broj učesnika.

"Zbog toga će Gradska uprava uvijek podržavati 'Glas Srpske' u organizovanju sajma. Grad Banjaluka će i u kalendaru budućih dešavanja davati prioritet Sajmu knjige, a poslije toliko godina truda on je sigurno brend grada", rekao je Đurica.

Rukovodilac ovog sajma Petra Ivić izrazila je zahvalnost gradu Banjaluci, prije svega gradonačelniku i načelniku Odjeljenja za društvene djelatnosti što su prepoznali sajam kao veoma bitnu manifestaciju kulture za Banjaluku i cijelu Republiku Srpsku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije