Književnost

Nezaboravno druženje uz poeziju i prozu Ljiljane Mačkić

Nezaboravno druženje uz poeziju i prozu Ljiljane Mačkić
Foto: Ilustracija | Nezaboravno druženje uz poeziju i prozu Ljiljane Mačkić

BANJALUKA - Interaktivno komuniciranje i prijatna atmosfera stvorili su odličan ugođaj za brojnu publiku na književnoj večeri Ljiljane Mačkić, koja je u srijedu uveče održana u prostorijama Etno galerije "Duga".

Na drugoj ovakvoj večeri organizovanoj u okviru obilježavanja 25 godina rada Humanitarnog udruženja žena "Duga", svoju poeziju i prozu govorila je Mačkićeva, a o njenom stvaralaštvu i knjizi "Klijanje divljine", koju je  štampao "Art print" iz Banjaluke, a likovno osmislila Milana Stijak, imao je šta da kaže i profesor doktor Miljko Šindić povodom drugog izdanja.

Prezadovoljna susretom članova i poštovalaca "Duge", koji se od samog početka pretvorio u opušteno druženje, bila je i Galina Marjanović, predsjednica "Duge".

Kazala je da je književno veče proteklo baš kako su željeli, te da je prostorija bila potijesna, pa su neki gosti morali biti vani.

"Svi smo se lijepo okupili, književnica Ljiljana je na svoj način dala jedan kolaž svih svojih dosadašnjih radova, recitovala nam je divne pjesme, dok je profesor Miljko Šindić na svoj način upotpunio naše druženje", rekla je Marjanovićeva.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije