Književnost

Promocija knjige "Nastja crta sunce" u srijedu

Promocija knjige "Nastja crta sunce" u srijedu
Promocija knjige "Nastja crta sunce" u srijedu

BANJALUKA - Promocija knjige "Nastja crta sunce" autora Lane Bastašić i ilustratora Sandre Dukić održaće se u srijedu, 26. avgusta, u 18 časova u Dječijoj biblioteci Borik.

Ovo je knjiga priča za djecu koja je napisana, ilustrovana i objavljena u Banjaluci.

Uz priče o maloj Nastji i njenim nestašnim igračkama, mali posjetioci moći će da učestvuju u radionici slikanja, osvoje tri besplatne knjige izvlačenjem iz šešira i osvježe se uz ledeni čaj. Djeca će imati priliku da razgovaraju o knjigama koje vole, o svojim igračkama i omiljenim igrama.

Iako svi čitaoci mogu da uživaju u avanturama Nastje i njene luckaste tetke, knjiga je prvenstveno namijenjena predškolskom uzrastu. Priče o majmunici Maši, zaljubljenom plišanom mišu, gospodinu psu iz Engleske i drugim Nastjinim igračkama govore o tome kako smo svi drugačiji i kako svako dijete ima pravo da posmatra svijet iz sopstvenog ugla.

Ovaj je projekat poseban i po tome što su sve priče zastupljene u knjizi nastale kao ishod igre i mašte jedne predškolarke, stoga će se najmlađi čitaoci sigurno pronaći u njenom šarenolikom svijetu.

Tokom promocije knjiga će biti prodavana po promotivnoj cijeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije