Muzika

"Hladno pivo" objavilo live album

"Hladno pivo" objavilo live album
Foto: N.N. | "Hladno pivo" objavilo live album

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu "Hladno pivo" objavio je danas bogato opremljeno dvostruko DVD i Blu-ray izdanje "30 godina-Greatest Hits-Live", na kome se nalazi snimak njihovog velikog koncerta održanog ove godine u zagrebačkom Domu sportova.

Najnoviji video za pjesmu "Jednim osmijehom", sa kultnog albuma "Šamar", odabran je kao savršena najava ovog izdanja na kome se nalaze 32 hita kao što su "Samo za taj osjećaj", "Nije sve tako sivo", "Ezoterija", "Pitala si me", "Zimmer Frei" i "Politika".

"Ovaj snimak je audio-vizualna pripovetka o grupici ljudi i njihovim poklonicima, pripovjetka stisnuta u dva i kusur sata energije, emocija, zajebancije i guštanja. Nemoguće je prenijeti cijelu atmosferu s koncerta na ekran i zvučnike, no mi mislimo da nam je to dijelom uspjelo", napisao je Zoki Subošić u predgovoru za knjižicu izdanja.

Bend ne želi ovde da se zaustavi, već nastavljaju da vrijedno rade na novim pjesmama, ali i brojnim nastupima koje za narednu godinu planiraju u Srbiji i regionu.

Izdanje "30 godina - Greatest Hits - Live" može da se kupi u prodavnicama "Croatia Records"-a, a dostupno je i na Deezeru, kao i na ostalim digitalnim platformama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije