Muzika

5 stvari zbog kojih je Adel bolja od drugih

5 stvari zbog kojih je Adel bolja od drugih
5 stvari zbog kojih je Adel bolja od drugih

Adel je uspješna i talentovana zvijezda kojoj malo ko može da odoli.

Naime, tajna njenog uspjeha nije samo u dobrim pjesmama, već i u životnim lekcijama. Evo šta smo naučili od Adel bolje nego od bilo koje druge zvijezde:

1. Saznaj u čemu si dobra/dobar i drži se toga: Adel je najbolja u pjevanju i pisanju pjesama. Ona se ne bavi kreiranjem odjeće i pisanjem knjiga, već se bavi muzikom i dobro joj ide.

2. Saznaj u čemu dobro izgledaš i drži se toga: Brojne zvijezde crveni tepih doživljavaju kao malu misiju zbog koje provode sate pred ogledalom kako bi nas oduševile. No, Adel je sasvim drugačija. Ona voli jednostavnije haljine i shvatila je da izgleda dobro i bez mnogo nakita. Na taj način ne dozvoljava sebi da postane robinja mode.

3. Ne plaši se da budeš uvrnuta/uvrnut, ako već to jesi: Nakon dramatičnog izvođenja balade "Hello" u SNL-u, umjesto da na sceni stoji satima i uživa u aplauzima, ona je napravila najuvrnutiji izraz lica. Na taj način je pokazala da joj je laknulo što je sve dobro prošlo.

4. Ne plaši se da pokažeš osjećanja: Adel se uvijek iskreno radovala i to je zaista velika stvar. Njene iskrene reakcije na svaku osvojenu nagradu samo su joj donijele plus.

5. Ipak zadrži nešto samo za sebe: Ako se fotografije nisu pojavile na društvenim mrežama, pitanje je da li se to nešto zaista desilo. Lijepi trenuci će postati tvoje uspomene bez obzira na to da li ih objavljuješ na Facebook, Instagram, Twitter itd.

Brojne su zvijezde koje nas obavještavaju o svakom svom koraku, ali Adel je zaista drugačija. Ona ne otkriva mnogo iz svog privatnog života, jer je za javnost talentovana pjevačica, a njen privatni život je nešto što čuva samo za sebe. To je zaista za poštovanje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije