Muzika

"A state of ice" donosi osvježenje nakon SFF-a

"A state of ice" donosi osvježenje nakon SFF-a
Foto: Ilustracija | "A state of ice" donosi osvježenje nakon SFF-a

Živa u termometru penje se neobično visoko ovih dana, kreativnost u odijevanju svaki dan je na kušnji, koža je tamnija, a ljetne večeri ispunjene druženjem na ugodnim temperaturama. Ljeto je vrijeme skupljanja nezaboravnih uspomena, novih avantura i pozitivne energije.

Festivalska sedmica vrhunac je zabave tokom čitavog ljeta u našoj metropoli. Ove godine, najbolje je rezervisano za kraj, pa se Jägemeisterov popularni ivent ove godine dešava nakon što se spusti SFF zavjesa, na istoj lokaciji kao i prošle godine, u Domu mladih, 18. avgusta.

"Nakon što smo prošle godine 'redizajnirali zabavu', već sljedeće jutro fantastični komentari sudionika iventa, pokazali su da smo još jednom odradili dobar posao i  da je pred nama još teži zadatak - podići ivent stepenicu više naredne godine. Poslije cjelonoćne zabave, plesanja i pozitivne energije, u jutarnjim satima tražile su se pozivnice, ali za sljedeću godinu. Da to nije prolazna euforija, jasno nam je bilo u martu. Već tada su počeli upiti 'Kada je ove godine ivent?'", otkrivaju iz Jägerovog tima.

Nakon višemjesečnih priprema, organizatori s velikim ponosom otkrivaju da je novi ivent, pod nazivom "A state of ice" spreman. Tim od preko 100 ljudi marljivo i dalje radi na detaljima koji će učiniti da Jägerova ledenohladna noć bude noć, koja će 'smrznuti' uspomene svih gostiju iventa na još jedno fantastično druženje s prijateljima pod okriljem brenda koji ne prepušta ništa slučaju. 

Naziv samog iventa skriva poruku brenda o idealnom načinu konzumacije ovog njemačkog pića – ohladiti ga na -18 ⁰C i piti ga čistog. Leden, a ne s ledom. 

Uvijek zanimljivi glazbeni gosti, posebni vizualni efekti, ponuda pića i hrane, kao i predivne Jägerette u posebnim uniformama samo su dio cijele ledenohladne priče koja će biti ispisana u Domu mladih usred vrelog ljeta.

"Ostalo je malo vremena, okupi ekipu i zaledimo najbolje trenutke zajedno", poručuju iz Jägerrovog tima.

Fanovi će moći na različite načine osvojiti ulaznice za sebe i svoja 3 prijatelja. Ove godine, specijalne 4 kožne narukvice nalaziće se u jednoj koverti i činiće jedinstveni način ulaska na ivent za jedno društvo, kao i uspomenu na zajednički provod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije