Muzika

Adel odustaje od koncerata

Adel odustaje od koncerata
Adel odustaje od koncerata

Poznata britanska pop diva Adel najavila je da ne želi više da organizuje koncertne turneje, i da će joj trenutna turneja biti posljednja u karijeri.

Adel je prethodno zakazala dva koncerta na stadionu "Vembli" ovog ljeta.

"Turneje nisu nešto u čemu sam ja dobra. Aplauzi publike me nekada čine ranjivom, tako da nisam sigurna da li ću ikada ponovo krenuti na turneju", rekla je poznata pjevačica.

Ovo nije prvi put da je slavna diva javno progovorila o neprijatnostima koje doživljava na velikim putovanjima i koncertima. Tokom jednog od gostovanja na američkim radiostanicama 2015. godine poznata pjevačica je istakla da se ne osjeća najbolje kada se popne na binu.

"Postajem jako nervozna tokom živog nastupa. Takođe sam i jako uplašena i ne usuđujem se da pokušam nešto novo, zapravo sve novo što pokušam na bini postane mnogo gore od onoga što sam zamislila, a zapravo trebalo bi da nakon svih ovih godina postane bolje", rekla je Adel.

Proteklih nekoliko mjeseci razni tabloidi su spekulisali da bi svoje kostime za nastupe mogla da odloži u ormar na najmanje 10 godina.

U septembru prošle godine izvor blizak pjevačici rekao je da se Adel planira posvetiti odgoju svog sina, i da joj karijera treba doći na drugo mjesto po važnosti.

"Adel ne želi da propusti nijedan trenutak u odrastanju njenog sina Anđela, i za nju je jednostavna odluka da se odrekne koncertnih turneja u korist svog sina. Trenutno smatra da neće raditi nijednu veliku turneju kao što je ova prethodna makar još 10 godina", rekao je izvor blizak slavnoj pjevačici.

Prošle nedjelje je i njen koncertni menadžer rekao za australijski list "Telegra" da publika nakon njenog koncerta na "Vembliju" neće još dugo vidjeli pjevačicu uživo.

"Možda više nikada neće nastupiti na velikom koncertu. Ova trenutna turneja je bila njena obaveza prema obožavaocima zbog ogromne prodaje njenog prethodnog albuma. Trenutno je nemoguće predvidjeti šta će se sa njenom karijerom dalje dešavati", rekao je koncertni menadžer slavne pjevačice.

Adel je svoju posljednju turneju započela u februaru 2016. godine i od tada je konsantno na putu. Karte za njen završni koncert na stadionu "Vembli", koji će biti održan ovog ljeta, rasprodate su za nekoliko minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije