Muzika

Bend KOB objavio pjesmu "Ona"

Bend KOB objavio pjesmu "Ona"
Foto: N.N. | Bend KOB objavio pjesmu "Ona"

Alternativni rokenrol bend KOB iz Kostajnice objavio je video-spot za pjesmu "Ona".

Članovi benda ističu da je ovaj singl klasična ljubavna priča o rastanku, ali u onom najgorem obliku, kada nas napusti osoba koju ljubimo svim svojim bićem, bez ikakve šanse za ponovni susret.

"Željeli smo prenijeti emociju čovjeka koji se našao u tom paklu", istakli su članovi benda KOB.

Muziku za pjesmu zajedno su napisali pjevač Vanja Cvijanović i gitarista Siniša Borojević, koji je ujedno i autor teksta.

"Ona" je snimljena u banjalučkom "Digital Boyler" studiju, baš kao i njihova prva dva autorska singla "Strah" i "Sudnji dan". Producent novog singla benda KOB je Ninoslav Dobrijević Tiki, koji zajedno sa članovima benda potpisuje i aranžman pjesme.

"Pjesma govori o patnji, muci, grižnji savjesti i boli kroz koju prolazi mlada osoba koja je kriva za tuđu sudbinu, u ovom slučaju sudbinu sebi veoma bliskog. U spotu je naveden direktan primjer, ali nažalost primjera ima mnogo na ovu temu", istakao je Cvijanović.

Mladi muzičar dodaje da pjesma ne nosi određenu poruku, ali da svaki slušalac može izvući posebno, lično značenje iz nje.

Za scenario i režiju spota zaslužan je Denis Cvijanović, a iza objektiva su se našli dobro uigrani dvojac Slaviša Janjetović i Indir Merdanović.

Osim članova benda, u spotu se pojavljuju i mladi glumci Nikola Vicković i Una Medić.

"Snimanje spota je trajalo nekoliko dana. Bilo je hladno s padavinama, ali kiša nam nije mogla ništa i uspjeli smo napraviti ono što smo zamislili", rekao je Cvijanović.

Frontmen benda se prisjetio i jedne zanimljive anegdote sa snimanja koju će pamtiti cijeli bend.

"Imali smo čak i publiku na snimanju kadrova pada s motora. Komšije koje su se našle u blizini seta istrčale su panično misleći da se stvarno desila nesreća", ispričao je kroz smijeh Cvijanović i najavio novi autorski rad.

"Ponosni smo na to što smo dosad uradili, jer naporno radimo i vjerujemo u ovo što radimo. Nastavljamo dalje još jačim tempom i ulazimo u studio s još dvije pjesme krajem januara. Spremamo se i za novu sezonu festivala i svirki", dodao je Cvijanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije